Se dem her: Så vilde er de kendtes Halloween-kostumer

I USA gør mange kendte et stort nummer ud af Halloween-udklædningen. Se selv herunder

Heidi Klum plejer at gøre et stort nummer ud ag Halloween-udklædningen. Se hendes udklædninger fra tidligere års Halloween-fester her.

Selvom Halloween bliver stadig mere populært herhjemme, er det ingenting sammenlignet med USA, hvor højtiden oprinder fra.

Her er der tradition for store Halloween-fester blandt alverdens kendisser, hvor især én specifik tysk supermodel år efter år tiltrækker sig opmærksomhed med storslåede Halloween-fester og overdådige udklædninger:

Halloween-Heidi slår til igen
Der er naturligvis tale om Heidi Klum, som i år lod sig sminke i otte timer for at at hun sammen med kæresten Tom Kaulitz kunne ankomme som Shrek og Fiona til Klums traditionelle Halloween-fest, der i år blev afholdt for 19. gang.

Heidi Klum og Tom Kaulitz ankom naturligvis i en græskar-karet til festen. Video: Splash.

Festen plejer at tiltrække en lang række udklædte superstjerner, og i år var naturligvis ingen undtagelse. Se et udpluk af dem herunder:

Video: Splash


Dramatisk så det ud, da modellen Jordan Barrett blev kørt blødende væk fra festen på en båre. Der var dog blot tale om et kostume

Video: Splash.
 

NBA-stjerner klædt ud til kamp
Mange basketspillere fra den bedste amerikanske liga markerede højtiden ved at ankomme til gårsdagens kampe i fuld udklædning. Ingen af dem havde dog brugt timevis på deres udklædning, men kostumerne skulle selvfølgelig også smides inden kampen.

Se NBA-stjernernes udklædninger her:

Video: AP/SNTV/ESPN.

Den bizarre: Katy Perry klædt ud som dovendyr
I den mere spøjse afdeling finder man Katy Perry, der tirsdag spankulerede rundt i New York for sig selv iført dovendyrskostume.

Den 34-årige sangerinde er for tiden dommer i American Idol, men om udklædningen var til ære tv-programmet, vides ikke.

Video: Splash