Se forvandlingen: Michael Jacksons datter som voksen

Popkongens datter er blevet en ung kvinde siden sin fars død

17-årige Paris Michael Katherine Jackson er det midterste barn og eneste pige af den afdøde poplegende Michael Jackson.

Mens pop-kongen levede, var Paris og hendes brødre Michael Joseph Jackson Jr. og Prince Michael Jackson II (kaldet Blanket) skærmet fra offentligheden, og børnene bar ofte hatte og masker, for at de ikke skulle fotograferes og genkendes.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Michael Jackson med sine tre maskerede børn. (Foto: All Over Press)
Michael Jackson med sine tre maskerede børn. (Foto: All Over Press)
 

Da Michael Jackson døde i 2009, var Paris kun 11 år, og hun og hendes brødre boede efterfølgende hos deres farmor, Katherine Jackson.

Paris' mor, Debbie Rowe, blev skilt fra Michael Jackson 1999 og overlod forældremyndigheden over Michael Jacksons to ældste børn til sangeren. (Blankets mors identitet er ukendt)

Børnene afslører Jacksons privatliv

Både Paris, Michael Jr. og Blanket har for det meste formået at forblive uden for mediernes søgelys. To gange har de dog holdt tale på deres fars vegne - ved begravelsen i 2009 og i januar 2010, da de modtog en pris for hans arbejde ved Grammy Awards.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Michael Jacksons tre børn kort efter hans død. (Foto: AP)
Michael Jacksons tre børn kort efter hans død. (Foto: AP)
 

Mere nyligt - i 2012 havde Paris en optræden i Oprah Winfreys serie 'Next Chapter', hvor hun fortalte om sin far, sin barndom og det at være offer for internet-mobning.

Paris forsøgte selvmord for at slippe væk fra farmor

I juni 2013 prøvede Paris Jackson angiveligt at begå selvmord, men nu synes hun at være ovenpå igen. Nu smiler den unge kvinde - ikke mindst når hun er sammen med kæresten, junior football-spilleren, Chester Castellaw, og parret optrådte sammen ved et event i Los Angeles i maj.

Paris Jackson er ny-forelsket