Se, hvilken sur filmstjerne der hader sit job

Ud over sin skuespillerkæreste Charlize Theron er den dobbelte Oscar-vinder Sean Penn fuldstændig ligeglad med den overfladiske filmbranche

Sean Penn mener, hans kone er en hver instruktørs drøm. På billedet står han med Charlize Theron. (Foto: All Over Press)
Sean Penn mener, hans kone er en hver instruktørs drøm. På billedet står han med Charlize Theron. (Foto: All Over Press)

Til trods for, at han har udødeliggjort rørende roller på film og indprentet sig hos mange fans, rør det ikke Sean Penn, der trods sin store succes ikke bryder sig om filmverdenen.

Det understreger den 54-årige skuespiller i et interview med USA Today.

Ikke alle forstår tilsyneladende Sean Penns humor. (Foto: AP) Filmnyheder Sean Penn nægter at undskylde grov race-joke

Charlize Theron mener, at pressen er så nærgående, at hun nu  sammenligner  det at google sig selv med voldtægt.(Foto: AP) Intl. kendte Skuespiller om at google: Føles som voldtægt

- Helt ærligt, så har jeg allerede glemt en film ugen efter, jeg har lavet den. Jeg kan huske filmene, men ikke nogen af scenerne. Jeg glemmer, hvilke replikker jeg har sagt og ser scener med skuespillere, jeg ikke vidste, jeg har arbejdet sammen med, siger Penn, der også helst ville glemme promoveringsdelen.

- Det er ikke rart at blive fotograferet på den røde løber. Det har intet at gøre med at være en skuespiller. Man skal tage fint tøj på, tage en dyb indånding og lede efter et ægte smil. Man ser endda måske glad ud, men det er svært at smile, for man kan mærke ansigtsmusklerne, siger Penn, der trods sin indædte irritation over filmverdenen har indkasseret fem Oscar-nomineringer og endda vundet to af de gyldne statuetter.

Charlize Theron og den nu våbenløse skuespiller Sean Penn. (Foto: AP) Intl. kendte Skuespiller savner ikke sine mange våben

En ting er der dog positiv ved Hollywood-livet, og det er, at han får mulighed for at instruere sin kæreste, den tidligere model og nu Oscar-vindende skuespillerinde Charlize Theron.

- Jeg ville virkelig ønske, jeg kunne sige det her uden lyde farvet af det personlige forhold, men hun er enhver instruktørs drøm. Hun er en kvinde med stort K, mener Penn om langbenede Theron.

Sean Penn kan ses i biograferne herhjemme fra 19. marts i filmen 'The Gunman.'

Charlize Theron gav 96 dollars i drikkepenge for en frozen yougurt.(Foto: AP) Intl. kendte Filmstjerne betaler vild overpris for snack

7 kommentarer
Vis kommentarer