Se Justins Biebers danske tatovering

Justin Bieber har siden sin danske tatovering fået yderligere to tatoveringer i forbindelse med sin koncert i Stockholm - nu har han 14 i alt

I Stockholm afslørede Justin yderligere to nye tatoveringer, en tiger og en engel. Den danske tatovering, fisken Koi-karpe er nederst på armen.(Foto: Polfoto)
I Stockholm afslørede Justin yderligere to nye tatoveringer, en tiger og en engel. Den danske tatovering, fisken Koi-karpe er nederst på armen.(Foto: Polfoto)

Det er ikke mere end 24 timer siden, at det blev afsløret, at Justin Bieber havde fået tatoveret en fisk på sin venstre arm under sit ophold i Danmark, en såkaldt Koi-karpe, der bringer held og lykke.

Her & Nu oplyser, at Bieber fik sin tatovering i en af de små tattoo shops i kvarteret omkring Magstræde og Kompagnistrædet i København.

I forbindelse med sin koncert i Stockholm blev det igår afsløret, at Bieber har fået yderligere to tatoveringer ud over Koi-karpen, nemlig en tiger og en engel. Om disse to tatoveringer, der ser ret friske ud, er lavet i København eller Stockholm er dog uvist. Men Bieber har nu angiveligt 14 tatoveringer i alt.

Ekstra Bladet ringede til tattoo-shoppen Rites of Passage i Kompagnistræde i København for at høre, om Justin Bieber havde fået lavet nogle af sine nye tatoveringer her. Men det benægtede Mathias fra Rites of Passage:

- Bieber har ikke fået lavet tatoveringer her hos os. Og jeg tror faktisk ikke, at han har fået lavet en tatovering i København. Men jeg ved det selvfølgelig ikke, lød det fra Mathias fra Rites of Passage.

En ugle og et kors
Men det er sikkert, at Justin Bieber har fået tre tatoveringer i løbet af de sidste 4-5 dage, hvor han har opholdt sig i både Danmark og Sverige.

De tre nye tatoveringer på hans venstre arm Koi-karpen, tigeren og englen er placeret sammen med Biebers øvrige tatoveringer på venstre-armen, der tæller en ugle, et stort kors, det græske ord Chi, som han fik lavet på indersiden af armen i februar måned samt ordet 'Believe', der er tatoveret på indersiden af hans venstre arm til ære for hans album af samme navn.