Se reality-babe reklamere for sin numse-DVD

Charlotte Crosby ville have en harmonisk og silkeblød bagdel, og det fik hun

Se mere her

Forleden 'lavede' hun en Kim Kardashian med en selfie i en ganske afslørende, hvid badedragt med numsen vendt mod spejlet - og nu fortsætter den britiske reality-veteran Charlotte Crosby den gode stil med masser af delikate badedragt- og bikini-billeder.

Altsammen for at gøre opmærksom på sin nye fitness-DVD, 'Three Minute Bum Blitz', der viser øvelser til at forbedre bagdelens udtryk.

Charlotte Crosby er i den forbindelse en af de bedste modeller til at vise resultatet af arbejdet, må man sige.

Reality-veteran laver en Kim K.

 

Mobbet på sociale medier
I 2014 udsendte hun en tilsvarende DVD, 'Three Minute Belly Blitz', der koncentrerede sig om maven, og også det fik hun gode resultater ud af.

Et var, at filmen blev den bedst solgte fitness-DVD det år, men også rent personligt fik den tidligere Big Brother-vinder glæde af øvelserne. Hun tabte fem kilo ved anstrengelserne.

Se billeder her

Alligevel blev hun udsat for mobning på de sociale medier, fortalte hun i 'This Morning' på britisk tv.

- Da jeg tabte al den vægt, lagde jeg billeder og videoer ud på Instagram, hvor jeg lavede forskellige øvelser, og alle kommentarer gik på, at 'du laver ikke rigtig workout' og 'din røv er så flad'.

Silkeblød numse
- Det var ikke så rart. Jeg arbejdede så hårdt og tabte al den vægt, og jeg blev bare mere og mere forhadt. Det var som om, jeg ikke kunne gøre noget rigtigt, fortalte hun.

Hun sagde også til værterne, Phillip Scofield og Holly Willoughby, at de grimme kommentarer bare inspirerede hende til at fokusere ekstra meget på at få en harmonisk og silkeblød numse ud af det.

Kelly også klar til kalender-ræset

Gigi flot og fræk i moderens hjemland

Resultatet er jo fremragende.

- Men jeg får den aldrig til at ligne Kim Kardashians, indrømmede hun dog.