Se smukke Irina Shayk lave striptease

Fødselsdagsbarnet kan ikke få fest nok ud af begivenheden

Både i 2014 og 2013 smed Irina Shayk tøjet i Love Magazines julekalender. Se video fra 2013-udgaven ved at klikke 'næste'.

Normalt er det kun noget kæresten, Cristiano Ronaldo, får lov at nyde, men smukke Irina Shayk giver den hele armen med en solid striptease-indsats i en speciel kalender for Love magazine.

Styk for styk forsvinder det ene klædestykke efter det andet, indtil hun næsten fremstår i det bare ingenting.

Skøn optræden, må man sige.

Se sexede Irina strippe over artiklen.

 

Men Irina-pigen forkæler virkelig sine followers for tiden. Hun fyldte 29 i tirsdags og ser ud til ikke at kunne få fest nok ud af begivenheden.

'B-day 3', hedder det således under et billede på Instagram, taget af hende på en bounty-strand et eller andet sted på kloden. Den russisk-fødte skønhed sidder med ryggen til i gul bikini og under en skyggefuld hat - og ellers med horisonten som nærmeste nabo.

 

Skøn kvinde. (Target Press)
Skøn kvinde. (Target Press)
 

Også model-veninden Christine Teiger - kæreste med sangeren John Legend - har været opmærksom på fødselsdagen.

Irina Shayk og Jarrod Scott reklamerer for Linda Farrow-briller. Foto: Target Press Intl. kendte Irina Shayk gør også briller sexede

Intl. kendte Model viser bryst og bar røv

Intl. kendte Irina Shayk gør sommeren ekstra hot

Under et billede på Instagram af de to i fuld fart i en gummibåd ønsker hun Irina tillykke med ordene 'tillykke med fødselsdagen til en af de mest sjove, hårdt arbejdedende og smukke kvinder, jeg nogensinde har haft fornøjelsen at kende'.

1 af 2 Julen blev tilbragt med Ronaldo og vennerne. (Planet Photo)
2 af 2 Vinteren tilbringes under varme himmelstrøg. (Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer