Se stjernens bizarre topløse billede

Kendall Jenner optræder nøgen og med kun en halv krop på Instagram - utroligt mærkeligt billede

Kendall Jenner i et stramt grønt outfit. Se de ekstreme billeder nede i artiklen. Foto: Shutterstock.
Kendall Jenner i et stramt grønt outfit. Se de ekstreme billeder nede i artiklen. Foto: Shutterstock.

De verdensberømte kvinder fra den populære Kardashian/Jenner-klan er på ingen måde bange for at skabe overskrifter, der går hele verden rundt.

Sidste skud på stammen er den 24-årige reality-stjerne og model Kendall Jenner, der pryder forsiden i den nyeste udgave af magasinet Garage. I selve artiklen i magasinet viser hun sig frem med nogle ekstremt mærkelige billeder, hvor hun f.eks. er nøgen og mangler halvdelen af sin krop. Og på et andet billedet mangler hun simpelthen sit hovede.

Kendall Jenner har også lagt nogle af billederne ud på sin Instagram.

Det er den italienske kunstner Maurizio Cattelan, der i et samarbejde med fotografen Campbell Addy har lavet de bizarre billeder. Meningen med billederne er, at Kendall Jenner faktisk skal fremstå som en slags voks-figur.

Et af billederne er en genskabning af Cattelans mest kendte kunstværk ved navnet 'Trophy Wife'. På dette billede kan man se Kendall Jenner iført en jakke og uden bh. Og igen ses hun kun med en halv krop, samtidigt med, at hun holder sit eget lange hår i sin ene hånd.

På et tredje billede, som du kan se herunder, hænger Kendall Jenner simpelhen i en sele fra et loft.  

Den surrealistiske billedserie har skabt store reaktioner på de sociale medier. Nogen udtrykker oven i købet angst med henblik på billederne. Til et billede, hvor Kendall Jenner står iført en lang nederdel og med bar overkrop - men uden sit hoved, skriver en bruger:

- Det gør mig bange.