Se utroligt billede af The Mountain fra Game of Thrones, før han blev stor

Den 27-årige islænding Hafþór Júlíus Björnsson var professionel basketball-spiller - se et billede af ham som 17-årig her

Her ses  Júlíus Björnsson i en scene som The Mountain i Game of Thrones. Men så stor har han altså ikke altid været...(Foto: HBO)
Her ses Júlíus Björnsson i en scene som The Mountain i Game of Thrones. Men så stor har han altså ikke altid været...(Foto: HBO)

Karakteren The Mountain i tv-serien Game of Thrones er den største og stærkeste mand i kongeriget Westeros - og privat er han en af de stærkeste mænd i verden.

The Mountain-karakteren spilles af den 27-årige islænding  Hafþór Júlíus Björnsson, der privat lever op til sit navn i Game of Thrones. Han spiser nemlig et bjerg af mad for at vedvare med at blive så gigant stor, som han er.  Hafþór Júlíus Björnsson dyrker også vægttræning og styrketræning i et fitnesscenter hver dag sammen med sin lille hund ved sin side for at holde sine muskler i passende størrelse.

- Jeg kunne godt lide min højde, da jeg var dreng. Men jeg var ranglet, og det kunne jeg ikke lide. Så jeg sagde til mig selv, at jeg ville være enorm. Jeg husker, at jeg altid trænede. Da jeg var ung, lavede jeg pull ups, push ups, mavebøjninger, og jeg løb to kilometer hver morgen. Jeg kunne godt lide at se mine muskler vokse, siger Hafthor Julius Björnsson. (Foto: HBO) Underholdning Mød The Mountain: Så vanvittig er hans kostplan

The Mountain i halv størrelse
Men den gigantiske kæmpe har ikke altid været en stor stærk mand. Han har set helt anderledes ud. Det kan man se på et billede, som Ekstra Bladet har fundet frem til, hvor han som kun 17-årig poserer som professionel basketball-spiller for en klub i hovedstaden Reykjavík på Island.

Hafthor Julius Björnsson er slet ikke i tvivl om, han havde haft herredømmet, hvis han havde været viking. (PR-foto) Intl. kendte Game of Thrones-kæmpe: Jeg havde været konge i vikingetiden

(artiklen fortsætter under billedet)

Her ses Júlíus Björnsson som kun 17-årig, hvor han var professionel basketball-spiller i Reykjavík .(Foto: K.R. Basket Reykjavík )
Her ses Júlíus Björnsson som kun 17-årig, hvor han var professionel basketball-spiller i Reykjavík .(Foto: K.R. Basket Reykjavík )
 

Fik mange skader
Men det er da ikke fordi, at den 17-årige Hafþór Júlíus Björnsson ikke er muskuløs på billedet. Det er bare vand i forhold til, hvordan han ser ud nu. Hafþór blev nemlig først en rigtig stærk mand i år 2008. Men hvorfor Hafþór besluttede sig til at få en karriere som stærk mand, fortæller han her til GQ:

- Som basketball-spiller fik jeg ofte skader. Jeg fik f.eks. en alvorlig skade i min ankel. Jeg var nødt til at blive opereret. Da jeg fik min anden operation, besluttede jeg mig for at holde en pause fra basketball, siger Hafþór og tilføjer:

- Derfor fik jeg pludselig mere tid i fitness-centret og kunne træne mere. Jeg blev helt vild med at løfte vægte og  blev også fascineret af den hårde træning. Derfor begyndte jeg hurtigt at få større muskler og tage på i vægt, fortæller Hafþór, der i dag for mange mennesker kort og godt er 'The Mountain'.

Leslie Rose er skrevet ud af serien, mens Kit Harrington stadig er med i 6. sæson af hit-serien. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Game of Thrones-hunk scorede kollegaen

Her ses Lena Headey og Hafþór Júlíus Björnsson i rollerne som The Mountain og dronning Cersei Lannister i  Game of Thrones i den nye sæson. (Foto: HBO)
Her ses Lena Headey og Hafþór Júlíus Björnsson i rollerne som The Mountain og dronning Cersei Lannister i Game of Thrones i den nye sæson. (Foto: HBO)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 af 3 Her ses Júlíus Björnsson som kun 17-årig, hvor han var professionel basketball-spiller i Reykjavík .(Foto: K.R. Basket Reykjavík )
2 af 3 Her ses Lena Headey og Hafþór Júlíus Björnsson i rollerne som The Mountain og dronning Cersei Lannister i Game of Thrones i den nye sæson. (Foto: HBO)
3 af 3 Her ses Júlíus Björnsson i en scene som The Mountain i Game of Thrones. Men så stor har han altså ikke altid været...(Foto: HBO)
46 kommentarer
Vis kommentarer