Se Venus Williams uden en trevl

Tennis-søsteren smider alt tøjet i ESPN Magazine og taler om sin sygdom

I de senere år er det søster Serena, der er løbet med mest opmærksomhed - dels på tennisbanen, hvor hun betragtes som verdens bedste, dels udenfor, hvor hun senest tog sig af en knust Caroline Wozniacki, efter at hendes golfspilledende forlovede, Rory Mcllroy, havde svigtet hende.

Men nu vil storesøster, Venus Williams, også en overskrifterne - og det sørger hun for at komme ved at smide alt tøjet i ESPN Magazine.

 

Træthed og smerter
Splitternøgen står hun fornøjet og kigger rmod himlen med knæ og arme strategisk placeret til at dække for de mest intime kropsdele.

Se Venus splitternøgen her

Venus Williams benytter opså lejligheden til at tale om sin kamp mod Sjögren Syndrom, der er en autoimmun sygdom, der påvirker energiniveauet og påfører træthed og smerter.

Serena Williams og Caroline Wozniacki hyggede sig for nylig sammen på en strand i Miami, og det har Williams ikke glemt. (Foto: All Over Press) Tennis Serena: Jeg elsker CarolineVenus Williams fejrer en forløsende turneringssejr efter to års intens kamp for at kæmpe sig forbi sin sygdom (Foto: AP) Tennis Venus tilbage på stjernehimmelen

- Da det var værst, kunne jeg slet ikke spille tennis, siger 34-årige Venus Williams, der var inaktiv en stor del af 2011 og '12. For tiden er hun nummer 31 på verdensranglisten.

Bar røv og ketcher
- Hele mit liv var svækket. Du er så træt, at det gør ondt, og du må acceptere, at du aldrig når 100 procent af dine evner igen.

Magasinet præsenterer også på herresiden kvartfinalisten ved Wimbledon i 2013, Tommy Berdych, for læserne. Han optræder i bar røv og kun iført en tennisketcher.

0 kommentarer
Vis kommentarer