Se video: Beyonce stjæler showet med unik tale

Popstjernen Beyonce stjæler showet igen. Men denne gang er det ikke for sang og optræden, men for en unik tale til et awardshow. Hør den i indslaget foroven

Se den rørende tale her. Video: AP

Superstjernen Beyonce har i årevis været kendt for sine forbløffende koncerter og smukke sangstemme.

Men denne gang imponerer hun med noget helt andet.

I en tale til CFDA awards, et awardshow der hyler modebranchen, går Beyonce på scenen og fortæller en rørende og unik historie, der rammer gæsterne til begivenheden.

Beyonce vandt prisen for den bedste og mest indflydelsesrige kunster i modebranchen. En pris, som hun er meget taknemmelig for. Hun har nemlig ikke altid haft det lige let. 

Kelly Rowland, Farrah Franklin, Beyonce og Michelle Williams til Grammy Awards 2000. Foto: All Over Press Intl. kendte Destiny's Child-stjerne anholdt

Hård barndom
Beyonce fortæller i talen, hvordan de i familien ikke havde råd til tøj, og derfor voksede op med en mor og bedstemor, der hjalp dem med at sy. 

Hun fortæller også, hvordan hendes bedsteforældre måtte kæmpe med økonomien, så Beyonces mor kunne få råd til at gå i skole.

De solgte blandt andet tøj til præster og skolelærere for at få råd til uddannelse.

Talen rørte mange gæster og reaktionerne fra publikum og kendte er tydeligt at se. Selv Beyonce bliver rørt under talen. Se med i indslaget foroven.

5 kommentarer
Vis kommentarer