Annonce:
Annonce:

Se videoen: Baben er ikke til at genkende

Den verdenskendte skuespiller er blevet sminket til ukendelighed for at blive klar til rollen som skøjteprinsessen Tonya Harding. Se forvandlingen her

Se traileren til 'I, Tonya' her
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Det kommende sportsdrama 'I, Tonya' handler om skøjteløberen Tonya Harding, der ved OL i 1994 var hovedrolleindehaver i en af USA's største sportsskandaler, da hun brugte ufine metoder for at vinde over rivalen Nancy Kerrigan.

Den unge og fremadstormende skøjteprinsesse havde taget den amerikanske kunstskøjteverden med storm, da hun som den første amerikanske kvinde fuldførte en triple axel i en konkurrence i 1991.

Kombinationen af hendes smukke ydre og enorme talent gjorde Harding til en stjerne, men amerikanernes hjerter tilhørte konkurrenten Nancy Kerrigan på isen. Kerrigan var endnu bedre end Harding og mindst lige så smuk, og op mod OL i Lillehammer i 1994 kammede jalousien og rivaliseringen over.

Annonce:

Tonya Harding skal i den kommende film spilles af den verdenskendte skuespillerinde Margot Robbie, der først brød igennem i den kortlevede tv-serie 'Pan Am', men som fik sit store internationale gennembrud i Martin Scorseses 'The Wolf of Wall Street' fra 2013 - hvor hun optræder uden en trevl på kroppen.

 

Heller ikke i 'Suicide Squad' overlod Robbie meget til fantasien

Overfald og brækkede ben
Nancy Kerrigan blev efter en træning overfaldet af en mand, som hamrede løs på hendes ene ben med et bat. TV-billederne efter overfalder, der viser Kerrigan, som grædende klamrer sig til sit knæ og gentagne gange råber 'hvorfor?', sidder måske stadig på nethinden hos mange.

Senere viste det sig, at Tonya Harding havde været med til at planlægge overfaldet sammen med sin eksmand, og flere andre kumpaner, for at sætte Kerrigan ud af spillet til OL.

Annonce:

Selv om benet ikke brækkede ved overfaldet måtte smukke Nancy Kerrigan melde afbud til den amerikanske OL-udtagelse, som Tonya Harding vandt. Kerrigans knæ nåede dog at komme sig, så hun blev tildelt USA's anden kunstskøjteplads ved OL i Lillehammer. Nancy Kerrigan vandt senere sølv ved OL, mens Tonya Harding måtte nøjes med en ottendeplads.

I 1994 fortalte Harding til pressen, at hun ikke kendte til det planlagte angreb på Nancy Kerrigan (Video: AP)

Ned ad bakke
Efter OL måtte Tonya Harding i en retssag erkende, at hun var medskyldig i overfaldet på Nancy Kerrigan. Is-heksen fik en betinget dom på tre år, 500 timers samfundstjeneste og en bøde på 160.000 dollar.

Harding blev også frataget titler og fik forbud mod at stille op i det amerikanske skøjteforbunds konkurrencer. Hendes karriere nåede selvsagt aldrig samme højder igen som inden overfaldet på Kerrigan, og Harding stillede hurtigt skøjterne på hylden.

Annonce:

Siden 90'ernes storhedstid er det gået stærkt ned ad bakke på Tonya Harding. Hun har hovedsageligt været i medierne på grund af en lækket sex-video, hvor hun udfolder sig på lagnerne, og ellers når hun har deltaget i 'celebrity boxing'-kendisboksning. Harding fik også syv kampe som prof-bokser - med meget blandet succes.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: