Seinfeld-skuespillers grusomme dødsårsag offentliggjort

Den 70-årige Seinfeld-skuespiller Charles Levin blev fundet nøgen og død i et øde område i staten Oregon

Charles Levins lig blev fundet i et øde område, hvor liget var blevet angrebet af gribbe. (Foto:  Grants Pass Department of Public Safety)
Charles Levins lig blev fundet i et øde område, hvor liget var blevet angrebet af gribbe. (Foto: Grants Pass Department of Public Safety)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Nye detaljer omkring den 70-årige Seinfeld-skuespiller Charles Levins død er nu blevet offentliggjort af Departementet for Offentlig Sikkerhed i byen Grant Pass i staten Oregon.

Skuespiller blev fundet nøgen og død i et øde område i staten Oregon 13. juli, efter at han officielt havde været meldt savnet siden 8. juli. Hans lig blev således fundet mere end en uge efter, at han forsvandt sporløst.

Det skriver flere medier, heriblandt USA Today og Daily Mail, der har fået adgang til politirapporter i sagen.

Ifølge rapporten fra Departementet for Offentlig Sikkerhed fremgår det, at Charles Levin for vild på en øde bjergvej i sin lille bil af mærket Fiat.

Her ses Charles Levins orangefarvede Fiat, der var kørt fast i jorden i et øde område i bjergene. (Foto: Grants Pass Department of Public Safety)
Her ses Charles Levins orangefarvede Fiat, der var kørt fast i jorden i et øde område i bjergene. (Foto: Grants Pass Department of Public Safety)

Bilen blev fundet i et område med væltede træer cirka syv kilometer fra den nærmeste asfaltvej. Ifølge en politirapport fremgår det, at terrænet var så ufremkommeligt, at politibetjentene måtte efterlade deres tjenestebiler og gå de sidste 500 meter for at komme frem til det sted, hvor bilen var kørt fast mellem nogle væltede træer og noget løs jord. Bilens ene sidespejl var i øvrigt revet af.

Rapporten fastslår også ifølge en politi-rapport, Daily Mail har fået adgang til, at Charles Levin havde været død i dagevis, da han endelig blev fundet. Rapporten har fastslået, at han angiveligt er faldet ned ad et lille bjerg, hvor han efterfølgende er landet i en kløft. Ulykken er formentlig sket i hans forsøg på at skaffe hjælp.

Politiet kunne i forbindelse med efterforskningen også konstatere, at jorden omkring bilens dæk var delvist gravet op, angiveligt i et forsøg på at få bilen fri fra den løse jord, den var sunket ned i.

Hund fundet død i bilen
Inde i bilen fandt politiet resterne af Charles Levins elskede hund, Boo-Boo-Bear. I selve bilen var der en voldsom stank af forrådnelse.

Charles Levins nøgne lig blev fundet i tæt krat i en kløft. Hans lig var delvist rådnet og kraftigt maltrakteret. Politiet har en teori om, at han selv har smidt sit tøj, mens han har ligget hårdt såret i den stegende hede.

'Der var tegn på, at Chales Levins lig var blevet hakket i af gribbe. Der blev også fundet afføring fra gribbe på jorden rundt om Charles Levins lig'. Det fastslår rapporten.

Politiet har udelukket, at der er tale om en forbrydelse eller et selvmord. Obduktionsrapporten fastslår, at Charles Levins død skyldes en ulykke.

Charles Levin har udover tv-serien Seinfeld også medvirket i tv-serien 'NYPD Blue' samt film som 'The Golden Child' og 'Annie Hall'.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind