Selena Gomez tilbage: Indlagt i 90 dage

Popsangerinden Selena Gomez afslørede sidste år, at hun var nødt til at tage en pause fra musikken for at få styr på sit skrøbelige helbred

Selena Gomez måtte aflsye resten af sin verdensturne sidste år på grund af nyresygdommen lupus. Foto: All Over Press
Selena Gomez måtte aflsye resten af sin verdensturne sidste år på grund af nyresygdommen lupus. Foto: All Over Press
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Den 24-årige sangerinde har haft det rigtig svært det sidste stykke tid. Sidste sommer måtte hun aflyse resten af sin verdensturné på grund af sin kroniske nyresygdom lupus.

Og så måtte hun erkende, at hun havde brug for professionel hjælp for at få styr på sine psykiske problemer.

Selena Gomez afslører: Jeg fik kemobehandling

Syg sanger bryder tavshed: Det hårdeste år nogensinde

Syg Selena Gomez aflyser dansk show

Men nu er hun tilbage - endnu ikke på scenen, men bag kameraet.

For det er kun et par uger siden, at hun på Instagram afslørede, at hun var med i projektet om en ny Netflix-serie.


Og serien '13 Reasons Why', føler hun et helt specielt bånd til, da den kommer rundt om emner som depression, mobning, selvmord og misbrug - svære ting som hun har haft tæt inde på livet, hos sig selv og hos dem hun har tilbragt tid med.

Produktionen af serien startede netop som sangerinden måtte kaste håndklædet i ringen og indse, at hun havde brug for professionel lægehjælp for at komme sig over sine psykiske problemer forårsaget af hendes kroniske nyresygdom lupus.

Og det var den hårdeste tid for hende.

- For at være helt ærlig, så var jeg i en meget svær periode, da de startede produktionen. Jeg tog væk i 90 dage (for at få det psykisk bedre, red.), og der mødte jeg en masse børn, som snakkede om nogen af de problemer, som karaktererne i serien også gennemgår, fortæller Selena Gomez, skriver E! News.

- Og om jeg kan lide det eller ej, så har folk set rigtig mange af mine fejltagelser, og det var jeg var nødt til at bruge som en god ting, så børnene ville stole på mig, fortæller hun.

Derfor føler sangerinden sig også meget knyttet til serien, og hun ønsker at bruge sine egne fejltagelser til at kunne hjælpe andre.

Og trods hendes over 100 millioner følgere på Instagram, så er det faktisk de sociale medier, hun ser som det største problem.

- Det er hårdt. Det er virkelig hårdt lige nu, jeg kan ikke fordrage de sociale medier, hvad de ser på, og hvad de tror er realistisk. Du er så langt væk fra andre mennesker lige nu, og det hårdt, når du ser på det hver dag, mens du går glip af livet, der er lige foran dig - og når du tror, at du skal se ud på en bestemt måde. Der er 17-årige, der ser ældre ud end jeg og det skræmmer mig.

'13 Reasons Why' har premiere på Netflix den 31 marts.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+