Sexbombe vidne i korruptions-skandale

Gabi Grecko skulle betjene politi og forretningsmænd seksuelt på fly-tur til Las Vegas

Gabi Grecko er ellers til lidt af hvert. Planet Photos
Gabi Grecko er ellers til lidt af hvert. Planet Photos

Den 27-årige sexbombe, Gabi Grecko, der gjorde sig bemærket ved i seks måneder at være gift med den australske gammelfar - og mangemillionær - Geoffrey Edelsten, har bragt sig i søgelyset igen ved at være hovedvidne i en korruptions-skandale, der har rystet New Yorks politi.

Sagen drejer sig om en slibrig flyve-tur til Las Vegas, hvor Gabi Greckos seksuelle ydelser var meget efterspurgt.

Indblandet er bl.a. politiinspektør James Grant, der risikerer fyring, og efterforskeren Michael Milici, der allerede er blevet det.

Sagen omhandler også - blandt andre - forretningsmanden Jeremy Reickberg, der betalte regningen for det hele. Både de 59.000 dollars for leje af flyet og den efterfølgende indlogering på et luksushotel i las Vegas, hvor en række prostitueredee straks blev hyret til at stå tiol disposition.

Ifølge rets-dokumenterne gjorde Reickberg det for at opnå poltimæssige modydelser.

Babes Gabi opfordrer: Ryg en joint

 

 

Kaldte mig 'beskidte hore'
'Han fik sine ture, men mest deltog Reichberg ved at opmuntre til begivenhederne, han instruerede mig i, hvad jeg skulle gøre seksuelt. Han kaldte mig 'beskidte hore', mens han smækkede mig i røven, fortæller Gabi Grecko til New York Post.

Intl. kendte Fræk model: Pelse er for misser

I en kostume-butik havde Reichberg hjulpet hende til at vælge et frækt stewardesse-kostume, og ombord satte hun ellers i gang med at spille rollen.

'Te, kaffe - eller mig', spurgte hun.

 

Utilfreds med mit blow job
Alle valgte mærkeligt nok Gabi, så hun gik i gang med det, hun troede, var formålet med det hele - at sidde på mændenes skød og drikke med dem.

- Jeg troede ikke, det skulle være så ekstremt, som det var. De havde åbenbart ikke noget imod at tage bukserne af foran alle de andre og gerine ad det. Det var som om, de havde prøvet det før.

- Mere end én ville forsøge at få min opmærksomhed på samme tid. 'Ma'am, jeg har brug for din service herovre'. En af dem var ikke tilfreds med mit blow job.

Gabi tager selfies ved enhver lejlighed. (Planet Photos) Intl. kendte Gabi gifter sig med rig gamling

I Las Vegas blev holdet indkvarteret på MGM Grand Hotel & Casino i Las Vegas. De fleste blev installeret samlet i en stor penthouse-lejlighed til rådighed.

Gabi delte en mindre lejlighed med Reichberg.

 

De forkerte hold vandt
Ludere blev tilkaldt, og da først de alle havde set Super Bowl-finalen gik det ellers løs.

- Da jeg kom ind, var der alle de her nøgne piger, siger Gabi, der undgik pres for at deltage, fordi der ikke var mangel på piger.

Dagen efter fløj selskabet tilbage til New York. James Grant kørte hende til hendes lejlighed i Harlem. Så fik hun sin betaling for turen: 1500 dollars.

'Hvis det rigtige hold havde vundet Super Bowl-finalen, havde du fået mere', sagde Grant.

Babes Bikini-sjov med Gabi og Frenchy

- Jeg sagde ikke noget, men jeg havde håbet på 5.000 dollars. Mest af alt var jeg var bare glad for at weekenden var overstået. Det er noget af det værste, der nogensinde er overgået mig, siger Gabi Grecko.

Hun har efterfølgende droppet call girl-tilværelsen, men før hun kan slippe den helt, skal hun lige vidne i retten mod deltagerne på den vilde tur.

12 kommentarer
Vis kommentarer