Sexet Britney har ondt af Bieber

Pop-prinsessen vakker model i nummer 100 af V magazine

Britney Spears, der ved alt om, hvad det vil sige at være under konstant overvågning af medierne, siger i det nye nummer af V Magazine, at hun har ondt af Justin Bieber.

- Hvem der end er i søgelyset, så er folk virkelige hurtige til at afsige en dom. Det har en masse unge, der er på vej op, oplevet. Justin Bieber er kæmpestor, og det er også gået ud over ham. Sådan fungerer verden uheldigvis, siger Britney til bladet.

Selv er hun blevet hårdfør efter at levet med presset i 20 år.

- Jeg er holdt op med at tage mig af det. Jeg har mit forhold til Gud og til mig selv, og det er, hvad der betyder noget for mig. Jeg er ligeglad med, hvad folk tænker.

Britney-danser lader næverne tale

 

 

 

Jubilæums-nummer
Det er udgave nummer 100 af magasinet, og Britney gør virkelig, hvad hun kan for at gøre jubilæet så festligt som muligt.

Hele tre forskellige forsider er der blevet produceret, og inde i bladet er hun fotograferet af Mario Testino i et delikat udvalg af lingeri, trikot og læder-antræk.

Absolut seværdigt.

Letpåklædt Barbie på krigsstien

 

 

 

Bedste album nogensinde
Britney er for tiden i gang med anden sæson på Planet Hollywood i Las Vegas, og det har været så stor en succes, at der netop er annonceret ekstra koncerter i år. Fra juni til september er der blevet tilføjet 24 nye shows.

Britney vil skifte karriere

Samtidig er hun i gang med et nyt album, som hun siger vil blive forskelligt fra, hvad hun tidligere har lavet.

- Det er ikke, hvad du overhovedet kan forestille dig, det er. Det er det bedste, jeg nogensinde har lavet, påstår pop-prinsessen.