Sexskandale standsede reality-show: For stiv til at sige fra

'Bachelor in Paradise'-deltageren Corinne Olympios var alt for fuld til at sig stop og beskylder nu producerne for ikke at gribe ind

DeMario Jackson og Corinne Olympios' hede sexuelle eskapader har sat en stopper for optagelserne til det populære amerikanske realityprogram 'Bachelor in Paradise'. Her ses sidstnævnte på den røde løber i sidste måned. Video: Splash
Følg Internationale kendte

Det populære amerikanske realityprogram 'Bachelor in Paradise' nåede aldrig for alvor at komme i gang med optagelserne til fjerde sæson, før en saftig sexskandale fik sat en stopper for det hele.

En kortvarig romance mellem to af tv-showets dating-glade deltagere stak nemlig helt af på den allerførste dag for optagelserne.

Sexskandale stopper tv-optagelser

De tog singler DeMario Jackson og Corinne Olympios kunne med andre ord øjensynligt ikke holde nallerne fra hinanden, og efter at have drukket tæt aftenen igennem på det mexicanske ressort hoppede de to ublufærdige reality-kendisser uden en trevl på kroppen i en nærtliggende pool, hvor der ifølge TMZ både blev 'gnubbet, gramset og givet finger' i stor stil.

Den hede flirt endte blandt andet med at DeMario Jackson gav sin kvindelige modspiller oral sex for rullende kameraer.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Da én producerne fra 'Bachelor in Paradise' efterfølgende så tv-optagelserne igennem, blev han ikke overraskende så forarget og oprørt over det seksuelle indhold, at han klagede til Warner Bros., som er producenterne bag hele tv-gildet.

Programmet blev derfor standset på ubestemt tid og alle deltagerne sendt hjem, mens en mindre undersøgelse af den vovede og grænseoverskridende episode hurtigt blev igangsat.

For fuld til at sige fra
Nu skriver TMZ, at Corinne Olympios i timerne efter pool-slikkeriet var så plørefuld, at hun ikke engang kunne stå på sine egne ben.

Vidner på det luksuriøse resort kan ifølge det amerikanske medie fortælle, hvordan den blonde model vraltede rundt med lukkede øjne, tøjet vendt på vrangen og simpelthen var umulig at komme i kontakt med.

'Paradise'-deltager ville være politiker: Derfor er planen droppet

Hovedpersonen selv fastholder også, at hun var så fuld, at hun under ingen omstændigheder var i stand til at sige hverken fra eller til, da den seksuelle akt udspillede sig i poolen. Corinne Olympios er i stedet vred over, at tv-tilrettelæggerne ikke stoppede de to deltagere. Og selv husker hun intet fra nattens eskapade, skriver TMZ.

Andre af TMZ’s kilder, som angiveligt har set optagelserne, er dog af den opfattelse af den unge model var ved sine fulde fem under hele den upassende seance. Og et senere blackout altså i stedet skulle være årsagen til hendes svigtende korttidshukommelse.

Skvattede omkuld
Den seneste udvikling i sagen er ifølge TMZ, at Corinne Olympios angiveligt på et tidspunkt i løbet af den hede seance skulle være skvattet omkuld med hovedet først i poolen og efterfølgende være blevet hevet op af vandet og lagt på ned jorden, hvor de to lystige reality-deltagere ufortrødent skulle have fortsat deres seksuelle kontakt.

Efter en halv flaske champagne, adskillige drinks, et par shots samt et voldsomt fald lyder forklaringen fra Olympios-lejren, at det altså var her, hun skulle have været ude af stand til at sige fra.

Dansk skuespiller gør grin med Fie Laursen

En helt tredje deltager i 'Bachelor in Paradise' skulle endda tilfældigvis have gået forbi sine to fulde reality-kollegaer og med det samme bedt producerne om at stoppe optagelserne. Men her skulle de blot have svaret 'Nej, hun (Corinne Olympios, red.) har det fint.'

Der hersker som sagt forskellige opfattelser af, hvad der i virkeligheden skete på den første rigtige dag for optagelserne til 'Bachelor in Paradise'. Og alle Corinne Olympios beskyldninger er blevet pure afvist af andre af TMZ's kilder.

Corinne Olympios Foto: ABC/Mitch Haaseth
Corinne Olympios Foto: ABC/Mitch Haaseth

DeMario Jackson. Foto: ABC/Craig Sjodin
DeMario Jackson. Foto: ABC/Craig Sjodin

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.