Sheen får forlænget tilhold: Må ikke nærme sig eksen

Charlie Sheen skal stadig holde sig langt væk fra sin ekskæreste

Amerikans politi er i gan med en efterforskning, der berører Charlie Sheen. (Foto: AP)
Amerikans politi er i gan med en efterforskning, der berører Charlie Sheen. (Foto: AP)

Skandalerne har i årevis haglet ned over skuespilleren Charlie Sheen, der blandt andet er kendt for sin rolle som Charlie i komedieserien 'Two and a Half Men'.

Og nu er skuespilleren igen involveret i en sag, efter at hans tidligere forlovede Brett Rossi har rettens ord for, at Sheen stadig ikke må nærme sig hende.

Intl. kendte Charlie Sheens eks-forlovede laver porno igen

Myndighederne valgte forleden at opretholde det polititilhold, som Charlie Sheen har fået. Det betyder, at han stadig ikke må komme tættere på sin eksforlovede end knap 100 meter, og at han desuden skal undgå al kontakt med hende, skriver The Toronto Sun.

Det er slut med at være så tæt. (Foto: All Over Press)
Det er slut med at være så tæt. (Foto: All Over Press)

Parret gik fra hinanden i 2014 efter otte måneder som forlovede, og efter hun i anmeldte et skænderi til politiet i Los Angeles, blev det i april besluttet, at skuespilleren skal holde sig væk fra hende.

Intl. kendte Sheen: Min eks støtter massivt

I anmeldelsen hævder Brett Rossi, at den skandaleramte skuespiller har truet hende på livet og flere gange optrådt voldeligt overfor hende tilbage i 2014.

Nyheden om polititilholdet kommer ifølge avisen, kun få dage efter at amerikansk politi har bekræftet, at Charlie Sheen i øjeblikket er genstand for en efterforskning.

Verdensstjernens tidligere forlovede sagsøger desuden skuespilleren for overfald og for angiveligt at skulle have fejlet i forhold til at informere hende om, at han var HIV-positiv.

Charlie Sheen har været smittet i fire år. (Foto: AP) Intl. kendte Charlie Sheen bekræfter at være HIV-positiv

5 kommentarer
Vis kommentarer