Annonce:
Annonce:

Sheen: Min eks støtter massivt

Skuespillerens forrige kone er ikke fordømmende trods HIV

Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Det var i november, at Charlige Sheen for åben skærm i NBC's 'Today' afslørede, at han havde HIV. Og forinden havde familien naturligvis fået det at vide.

Og trods Charlie Sheens tiltider særprægede opførsel har hans forrige kone, Denise Richard været en kæmpe støtte for den HIV-ramte skuespiller, fortæller han i Huffington Post.

Sheens HIV-medicin har kostet en formue

- Hun har været der for mig fra dag et - ingen fordømmelse - ingen berøringsangst. Hun er en sej kvinde, som netop har håndteret sin mors cancersygdom og død. Hun vil mig det godt, og tak for det. Jeg har en uvurderlig støtte i hende, erklærer Sheen.

Det viste sig, at Sheen har holdt sin sygdom hemmelig for en hel masse mennesker - også nogle tæt på i hen ved fire år. Men efter sin afsløring er han ked af, at han ikke trådte frem noget før.

Annonce:

Sheens eks kæmper med psykiske problemer

Det ville have sparet ham for mange bekymringer - og ikke mindst mange penge, for det er ikke småpenge, han har måttet af med til dem, der ønskede cool cash for at holde mund med hans hemmelighed.

I omegnen af ti mill. dollars - eller 65 mill. kr. har afpresningen kostet ham.

Da han fik diagnosen, gik han i chok, men det fortog sig relativt hurtigt, og i dag lever han fornuftigt med sin sygdom, som holdes nede med medicin tre gange dagligt.

Charlie Sheen: Rør ikke mit blod

Charlie Sheen har tidligere fortalt, at hans mor var med ham, da han fik diagnosen, men at de enedes om at holde det hemmeligt for hans far, skuespilleren Martin Sheen, indtil Charlie Sheen havde sundet sig nok til at tage den tunge samtale med sin far.

I dag er han glad for, at han kan være åben omkring sin lidelse, og han håber, at han med at det han gennemgår af behandling måske kan være med til at hjælpe andre på sigt.

 

 

 

 

Annonce:

 

 

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: