Sheens HIV-medicin har kostet en formue

Skuespillerens mor var med, da han fik ’positiv’-beskeden

Det var i Today-studiet, at Charlie Sheen afslørede for hele verden, at han har HIV (Video: AP)

Tre piller dagligt. Det lyder ikke af meget, men hiv-medicin er kostbart, og i et interview med Radar Online fortæller Charlie Sheen nu, hvor mange penge, han har brugt på sin sygdom.

- Total-prisen er omkring 4000 dollars om måneden (knap 30.000 danske kroner, red.). Det er dyrt, og jeg ved, at mange ikke ville kunne bruge så mange penge på deres helbred hver måned, erklærer den 50-årige skuespiller.

Burt Reynolds har ingen medlidenhed med Charlie Sheen. Foto: All Over Intl. kendte Trussetyven Burt Reynolds: Sheen fortjener HIV

VG skriver, at Sheen håber på, at hans sygdom kan være med til at hjælpe andre:

- Måske kan de undersøgelser, jeg har fået sat i gang i løbet af ’min rejse’, hjælpe til med at udvikle medicin, som alle kan få råd til, siger han.

Charlie Sheen slår fast i interviewet, at han er villig til at prøve alt for at holde sin hiv-virus i ave, så han ikke udvikler aids.

- Faktisk sagde jeg forleden til min mor, at denne ’dræber’-sygdom har valgt den forkerte person. For hvis nogen vil bekæmpe den - og overvinde den - så er det mig.

Charlie Sheen og Brett Rossi, da altsammen var godt. (Beatimage) Intl. kendte Hun ville have ubeskyttet sex

- Jeg vil arbejde mig gennem alle tilgængelige midler, til jeg dejser om af udmattelse. Og jeg vil opsøge alle tænkelige eksperter. Alt det vil jeg køre på med, indtil der er fundet en løsning, konstaterer han.

Han fortæller også, at moderen var med, da han fik den triste besked om, at han var hiv-positiv. Hans far - skuespillerlegenden Martin Sheen - fik det først at vide en måneds tid senere. Charlie bad nemlig sin mor om at holde på hemmeligheden, til han selv var klar til at fortælle faderen om sin tilstand.

- Jeg måtte have lidt tid. Og det tog vel omkring en måned, før min far fik beskeden. I begyndelsen var han chokeret og trist, men nu er vi alle kommer derhen, hvor det hele handler om kærlighed og støtte. Og det hjælper, for jeg føler mig friskere.

Charlie Sheen fortalte i november for åben skærm, at han er hiv-smittet. (Foto: All Over) Intl. kendte Ekskæreste sagsøger Sheen for hiv-sex

Pornostjernen Kacey Jordan fortæller om sit forhold til Charlie Sheen (Video: Splash)

46 kommentarer
Vis kommentarer