Siger op: Nu bryder han tavsheden

Piers Morgan reagerer nu på sit pludselige exit tirsdag aften

Følg Internationale kendte

Den omdiskuterede tv-vært Piers Morgan skabte drama på live-tv i 'Good Morning Britain' tirsdag morgen, da der blev debatteret det eksplosive interview, prins Harry og hertuginde Meghan Markle gav til Oprah Winfrey natten til mandag dansk tid.

Tv-værten, der siden 2014 har været vært på morgenprogrammet, endte med at skride fra studiet, da han fik kritik for at være for hård ved Meghan Markle.

Onsdag tog han så skridtet videre og valgte at sige op som vært på 'Good Morning Britain'. Det skete, efter Piers Morgan havde fået intet mindre end 41.000 klager i kølvandet på de kommentarer, han var kommet med om Meghan Markle.

'Efter samtaler med ITV har Piers Morgan valgt, at det er på tide af forlade 'Good Morning Britain'. ITV har accepteret beslutningen og har ikke yderligere at tilføje,' lød det i den forbindelse i en udtalelse fra ITV.

Efter drama på live-tv: Nu siger han op

Siden da har der været tavst fra den kontroversielle vært, men i et opslag på sin Twitter-profil sætter han nu et par ord på det pludselige exit.

Her forklarer han også, at hans holdninger omkring Meghan Markle ikke har ændret sig.

'Mandag sagde jeg, at jeg ikke troede på Meghan Markle i Oprah-interviewet. Jeg har haft tid til at reflektere over min mening, og jeg tror stadig ikke på hende', skriver han i den forbindelse og fortsætter:

Britisk kongehus: Harry og Meghan vil altid være elsket

'Hvis du tror på det, er det helt okay, men ytringsfriheden er et bjerg, jeg er glad for at dø ved. Tak for al kærligheden og hadet. Jeg har tænkt mig at bruge meget mere tid sammen med mine meninger'.

Interviewet med Meghan Markle og prins Harry har i den grad vakt opsigt. Foto: Harpo Productions/Reuters
Interviewet med Meghan Markle og prins Harry har i den grad vakt opsigt. Foto: Harpo Productions/Reuters

Piers Morgan har den seneste tid ikke holdt sig tilbage med at kritisere Meghan Markle og prins Harry, og efter interviewet med Oprah Winfrey blev sendt på tv, holdt han sig i den grad heller ikke tilbage.

'Dette interview er et skammeligt forræderi mod dronningen og den kongelige familie. Jeg forventede denne destruktive, selvforherligende nonsens fra Meghan Markle, men at Harry lader hende bringe hans familie og og monarkiet i knæ, er skammeligt, skrev Piers Morgan i kølvandet på interviewet og fortsatte:

'Jeg ville ikke tro på Meghan Markle, om hun så fortalte mig vejrudsigten', lød det videre.

Skrider midt i tv-indslag - Jeg er færdig med det her

Tirsdag reagerede det britiske kongehus på det sprængfarlige interview. Her lød meldingen blandt andet, at de tog Meghan Markles og prins Harrys påstande om racisme meget alvorligt.

Du kan blive meget klogere på Meghan og Harrys nye liv, efter de har trukket sig fra det britiske kongehus, lige her (+).

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Meghan Markle: Jeg ville ikke leve mere

Harry og Meghan fortalte i det opsigtsvækkende interview, at de var bekymret for, at deres søns hudfarve ville blive et problem.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT