Simon Cowell bestjålet i sit hjem

Den stenrige 'X Factor'-bagmand blev natten til fredag frarøvet store værdier i sit hjem, mens han og familien sov på førstesalen

Simon Cowell med kæresten Lauren. Parret fik sig natten til i går en voldsom forskrækkelse. Her ses parret efter et X Factor show i november. (Video: Splash)

En af Storbritanniens mest kendte og ikke mindst rigeste tv-kendisser - det flabede 'X Factor'-ikon Simon Cowell - er netop blevet en smule fattigere som følge af et frækt indbrud i hans millionvilla i London.

56-årige Cowell havde ellers forsøgt at sikre sig selv og familien ved at have en bodyguard boende i huset, men det viste sig at være utilstrækkeligt, da et par frygtløse og skruppelløse indbrudstyve så deres snit til at snuppe en bid af Cowells formue.

Simon Cowell og sønnen Eric hygger sig i hjemmet i Holland Park-området. Cowells hus menes at være mindst 100 millioner kroner værd.
Simon Cowell og sønnen Eric hygger sig i hjemmet i Holland Park-området. Cowells hus menes at være mindst 100 millioner kroner værd.
 

Fandt pengeskabsnøgle
En gruppe indbrudstyve havde skaffet sig adgang til hjemmet, der tilsyneladende ikke var udstyret med alarmsystem.

I huset fandt tyvene nøglen til pengeskabet, hvorefter de uden besvær kunne slippe af sted med værdier i form af kontanter og smykker til en værdi af i alt cirka en million kroner.

Mens indbruddet stod på, sov Simon Cowell, hans tre-årige søn og hans 38-årige kæreste Lauren intetanende på førstesalen i luksusvillaen. Cowell og co. fandt først ud af, at der havde ubudne gæster, da bodyguarden opdagede, at der havde tyve på spil og slog alarm. På det tidspunkt var tyvene over alle bjerge.

På fri fod
Det er anden gang, Cowells hus har været udsat for indbrud.

I 2012 smadrede en tyv et vindue med en sten og forsøgte at skaffe sig adgang til huset. Indbrudsforsøget blev dog forhindret, og den uheldige tyv blev idømt 12 måneders samfundstjeneste.

Tyvene bag det aktuelle indbrud er stadig på fri fod. Politiet har undersøgt huset og er i fuld gang med at gennemse optagelser fra sikkerhedskameraer.