Sjov filmstjerne: Mor får burger eller Oscar

Den amerikanske komiker og skuespiller Chris Rock fejrer sin mor med burgermad, hvis han ikke bliver nomineret til en Oscar

Chris Rock vil gerne have sin mor med til Oscar-uddeling - bliver han ikke nomineret, kommer hun dog med på burgerbar i stedet. (Foto: AP)
Chris Rock vil gerne have sin mor med til Oscar-uddeling - bliver han ikke nomineret, kommer hun dog med på burgerbar i stedet. (Foto: AP)

'Jeg vil gerne bede om en cheeseburger, en stor gang pommes frites, cola uden is og en Oscar-statuette, tak'.

Nogenlunde sådan kan man forestille sig, at bestillingen lyder, hvis den amerikanske skuespiller og komiker Chris Rock ikke modtager en nominering til den kommende Oscar-uddeling den 22. februar.

Under uddelingen af det amerikanske magasin Varietys såkaldte 'Creative Impact'-priser søndag den 4. januar lød der nemlig et ganske særligt løfte fra den skægge skuespiller.

Det skriver USA Today.

Parrets to døtre Lola Simone og Zahra Savannah er i dag 12 og 10 år. (Foto: AP) Intl. kendte Skilsmisseramt kendispar slås om børnene

- Jeg har tænkt mig at appellere direkte til de stemmeberettigede: Den 22. februar er min mors 70-års fødselsdag. Hvis jeg bliver nomineret, så tager jeg hende med til Oscar-uddelingen, hvis ikke, tager jeg hende med på Fatburger (en fastfoodkæde, red.), lød det under Chris Rocks takketale for Variety-prisens komediekategori, som han var den lykkelige vinder af.

At den 49-årige speedsnakker var glad for søndagens pris var der nemlig ingen tvivl om. Den glasformede statuette, som også blev uddelt til blandt andre kollegaen Steve Carell, lignede noget, som Rock kunne nikke genkendende til fra hjemmet.

- Det er en sær bong-agtig ting. Men jeg er beæret! Jeg har ikke en så flot bong, lød det fra podiet.

Chris Rock og mor må dog væbne sig med en smule tålmodighed, før aftenens endelige planer ligger fast. Årets Oscar-nominerede bliver afsløret den 15. januar.

Parret bor stadig begge i New Jersey. (Foto: AP) Intl. kendte Efter 19 års ægteskab: Komiker går fra konen

0 kommentarer
Vis kommentarer