Skal føde om to uger: Khloe viser stor gravid mave i frækt undertøj

Reality-stjernen Khloe Kardashian viser sin store nøgne mave frem på instagram to uger før fødslen

De berømte søstre i Kardashian-klanen smutter børn ud som mandler. 15. januar i år fik Kim Kardashian en lille datter. To uger efter fik  halvlillesøsteren Kylie Jenner en datter den 1. februar, og om ca. to uger er Khloe Kardashian sat til at føde. Sammenlagt har bedstemor Chris Jenner netop nu otte børnebørn. Og det niende barnebarn ligger klar i Khloes mave.

En mave, som Khloe Kardashian i øvrigt er ganske stolt af. I dag lagde reality-stjernen nemlig et billede ud på sin instagram-profil, hvor hun på et glamourøst billede fremviste sin store nøgne mave kun iført frækt sort undertøj.

Det skriver flere medier heriblandt People , Daily Mail

Den 33-årige Khloe venter sit kommende barn sammen med Tristan Thompson, og hun har endnu ikke besluttet sig for et navn til den kommende baby, som hun i øvrigt ved er en datter.

Khloe Kardashian har i øvrigt været ganske aktiv under sin graviditet. Hun har blandt andet lanceret sin tøjkollektion 'Good Mama Maternity' og har samtidigt passet sine mange fans på de sociale medier, hvor hun blandt andet på sin instagram har lagt flere billeder ud af de forskellige stadier af sin graviditet.

Kendte Historierne bag de frække forsider, der chokerede verden

Daniel Radcliffe har også hemmeligheder. Foto: Evan Agostini/Invision/AP Kendte Hemmelighederne som stjernerne håber du glemmer

 

15 kommentarer
Vis kommentarer