Skam-stjernen afslører: Det tænder jeg på hos piger

Den 18-årige norske skuespiller Tarjei Sandvik Moe spiller homoseksuel i tv-serien 'Skam', men i virkelighedens verden er han til piger

Isak var hovedkarakteren i sæson tre af kultserien - hvor han spiller homoseksuel (Trailer: NRK)
Følg Internationale kendte

Netop nu kan man på DR3 se den populære norske tv-serie 'Skam', hvor den muslimske pige Sana spillet af den norske skuespillerinde  Iman Meskini. Men i tredje sæson var det den norske skuespiller Tarjei Sandvik Moe, der havde hovedrollen som den homoseksuelle Isak.

Den i dag 18-årige Tarjei Sandvik Moe er siden blevet et kæmpe navn i Norge, men såmænd også her i Danmark, for sin rolle. Men i virkelighedens verden er han dog ikke homoseksuel, men heteroseksuel. Og nu afslører Tarjei Sandvik Moe i P3morgen på radiokanalen NRK P3, hvad han især tænder på hos piger.

Tarjei Sandvik Moe foretrækker piger, der er søde mod ham og serverer kaffe for ham og siger, at han er pæn. (foto: NRK)
Tarjei Sandvik Moe foretrækker piger, der er søde mod ham og serverer kaffe for ham og siger, at han er pæn. (foto: NRK)
 

Møder fem piger om ugen
I programmet blev den unge Tarjei udfordret af programlederen Markus Neby til at svare på spørgsmålene ved at synge alle sine svar, og der gik ikke lang tid, før temaet var 'piger'.

Først sang Skam-stjernen ifølge det norske Se og Hør følgende:

- Det går rigtig godt. Jeg har ikke en kæreste, men jeg mødes med mindst fem piger om ugen, sang Tarjei med sikker stemme, før han blev spurgt, hvad der skal til for, at en pige kan vinde hans hjerte:

- Hun skal være sød mod mig, og servere kaffe til mig. Og  så skal hun sige, at jeg er pæn, synger Tarjei ind i mikrofonen. Og her kan enhver pige jo stort set opfylde kravene.

Svær at komme i kontakt med
Men Tarjei er dog i virkeligheden ganske svær at komme i kontakt med. På grund den massive interesse for hans person fra Skam-fans i hele verden, er den 18-årige nordmand nemlig hverken på twitter eller instagram, og han har heller ikke en officiel Snapchat-konto. Og på facebook har han kun en officiel fan-side, hvor han en sjælden gang kommunikerer lidt med sine fans.

Her er fire af de seje kvindelige hovedpersoner i tv-serien Skam. (foto: NRK)
Her er fire af de seje kvindelige hovedpersoner i tv-serien Skam. (foto: NRK)
 

 

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time