Skandale-svømmer forsøgt overfaldet under 'Vild med dans'

To mænd brød i aftes ind under live-udsendelsen i den amerikanske udgave af dansedysten

Her kan du se episoden, hvor to mænd løb ind på gulvet under amerikansk 'Vild med dans' for at gøre opmærksomme på, at de på ingen måde støtter Ryan Lochte. Video: Splash
Følg Internationale kendte

Svømmeren Ryan Lochte gjorde sig temmelig uheldigt bemærket under sommerens OL i Rio. Ikke så meget for sin præstation i bassinet, men for at lyve om et overfald i den brasilianske storby, der er berømt og berygtet for sin kriminalitet.

Løj om overfald: Nu forklarer stjernen sig

Den skandaløse opførsel, hvor Lochte opdigtede et røverisk overfald på en tankstation i Rio for at dække over hærværk, er langt fra glemt. Heller ikke hjemme i USA, hvor den 32-årige svømmer nu medvirker i den amerikanske version af 'Vild med dans', der hedder 'Dancing with the Stars'.

I aftes var der premiere på programmet, og Lochte var på gulvet i en foxtrot med sin partner Cheryl Burke. Men da dommerne skulle analysere Lochtes fodarbejde og fejltrin, løb to mænd ind på gulvet for at gøre opmærksomme på, at de på ingen måde støtter Ryan Lochte efter svinestregen i Brasilien.

Kameraerne var hurtige til at klippe væk, så seerne stort set ikke opdagede noget. Men ifølge avisen Washington Post var de to mænds ærinde ikke til at tage fejl af. De ville overfalde den dansende svømmer.

Sikkerhedsvagterne var hurtigt over de to ballademagere, der var iført identiske t-shirts, hvor de tydeligt gav udtryk for deres anti-Lochte-holdning.

Ifølge avisen blev begge mænd anholdt og er nu anklaget for ulovlig indtrængen.

Siden programmet i aftes har episoden været diskuteret heftigt på Twitter. Lochte selv har valgt den rosenrøde version af sagen....

 

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.