Skuespiller afslører: Derfor var jeg på stoffer

Den amerikanske skuespiller James Franco indså efter mange års afhængighed, at han i virkeligheden var dybt deprimeret

James Franco har startet et nyt kaopitel i sit liv. Foto: All Over Press
James Franco har startet et nyt kaopitel i sit liv. Foto: All Over Press

Hollywood-skuespilleren James Franco stoppede med at tage stoffer som 17-årig, men derefter udviklede han en ny afhængighed.

Det fortæller han i et interview i septemberudgaven af magasinet Out.

Her er Hollywoods travleste skuespillere

- Da jeg var teenager, overvandt jeg nogle afhængigheder, og så begyndte jeg med skuespil, da jeg var 17 år. Jeg gik så helhjertet ind i det, at det blev hele mit liv til et punkt, hvor jeg var totalt asocial, siger James Franco til magasinet.

Jeg var deprimeret
Hans arbejdsafhængighed stod på, til han fyldte 27 år. Indtil da nåede James Franco at være med i blandt andet kultserien "Freaks and Geeks", hvor han spillede sammen med 'Superbad'-forfatteren Seth Rogen og 'How I Met Your Mother'-stjernen Jason Segel.

Hollywood-hug: Jeg er lidt homoseksuel

- Efter ti år indså jeg, at jeg simpelthen var så deprimeret. På overfladen virkede mit liv ret godt - jeg havde en karriere og alting - men jeg følte mig isoleret og ensom, fortæller '127 Hours'-stjernen.

Clooney raser over digitale terrorister

Den 39-årige skuespiller har dog lært at balancere tingene i dag.

- Jeg er startet på et nyt kapitel i mit liv. Jeg var meget afhængig af mit arbejde og af andre ting - ikke stoffer, det kom jeg over for lang tid siden - men for nylig har jeg ændret mit liv, og det er en del af min terapi, siger den åbenhjertige stjerne.