Skuespiller blev syg efter medie-storm

Hollywood-skuespilleren James Franco fra filmen 'The Interview' blev syg, da Sony følte sig presset til at tage filmen af plakaten, fordi de blev hacket

Hollywood-skuespilleren blev syg på grund hacker-truslerne mod filmen 'The Interview' og den efterfølgende store mediestorm.(Foto: AP)
Hollywood-skuespilleren blev syg på grund hacker-truslerne mod filmen 'The Interview' og den efterfølgende store mediestorm.(Foto: AP)

Terrorhandlinger som dem, der ramte USA den 11. september 2001.

Det var nogenlunde den trussel, hackergruppen 'Guardians of Peace' kom med, efter de tvang sig adgang til filmselskabet Sonys servere, fordi de mente, at filmen 'The Interview' gjorde grin med Nordkorea.

Det skabte en mediestorm, hvor Sony først ville trække filmen tilbage, men senere - efter mange overvejelser og kritik fra selveste præsident Barack Obama - alligevel endte med at distribuere filmen.

The Interview med Seth Rogen og James Franco bliver formentlig vist for offentligheden, selv om filmen ikke vises i biografer. (Foto: Photoshot) Filmnyheder Efter hacker-angreb og trusler: Sony vil offentliggøre film

Skandalen gjorde én af filmens hovedpersoner James Franco fysisk syg, afslører han i et interview med Variety Magazine.

- Der var så meget pres og så meget opmærksomhed omkring filmen, at jeg blev syg af det. Hele skandalen kom som et chok for mig, men jeg frygtede aldrig alvorligt for min sikkerhed, siger Franco.

Filmen 'The Interview' har foreløbig fået udskudt premieren i New York på grund af bombetrusler. Ifølge FBI står Nordkoreas regering bag truslerne. (Foto: AP) Krimi FBI: Nordkoreas regering står bag cyberangreb mod Sony

'The Interview' handler om to journalister, som planlægger at rejse til Nordkorea for at interviewe landets statsoverhoved Kim Jong-un.

I stedet pålægger en amerikansk efterretningstjeneste journalisterne at likvidere den nordkoreanske leder - et plot, der altså ikke faldt i god jord alle steder.

Det har kostet 44 millioner dollar (269 millioner kroner) at producere filmen, som har Seth Rogen og James Franco på rollelisten, og som har skabt øget storpolitisk spænding i forholdet mellem USA og Nordkorea. (Foto: Photoshot) Filmnyheder To millioner har set Nordkorea-komedie på nettet

Med i to film i Berlin
James Franco har i øvrigt meget snart verdenspremiere på hele to film, der har premiere  under filmfestivalen i Berlin i februar måned.

Det drejer sig om Henry Cadogans film 'Queen of the Desert', hvor han spiller overfor Nicole Kidman samt Tomas Eldans film 'Everything Will Be Fine', hvor han spiller overfor Rachel McAdams og Charlotte Gainsbourg.

'The Interview' har skabt storpolitiske spændinger mellem Nordkorea og USA. Nu vil sydkoreansk aktivist sende 100.000 eksemplarer af filmen ind over grænsen til det lukkede land. (Foto: Sony) Filmnyheder Sender The Interview til Nordkorea med ballon

Hollywood-skuespillerne James Franco og Seth Rogen spiller de to journalister i filmen 'The Interview'. Her ses de til premieren på filmen i Los Angeles.(Foto: AP)
Hollywood-skuespillerne James Franco og Seth Rogen spiller de to journalister i filmen 'The Interview'. Her ses de til premieren på filmen i Los Angeles.(Foto: AP)
 

1 af 2 Hollywood-skuespillerne James Franco og Seth Rogen spiller de to journalister i filmen 'The Interview'. Her ses de til premieren på filmen i Los Angeles.(Foto: AP)
2 af 2 Hollywood-skuespilleren blev syg på grund hacker-truslerne mod filmen 'The Interview' og den efterfølgende store mediestorm.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer