Skuespiller deler skrækbillede og beder fans om hjælp

Advarsel: Voldsomme billeder: Skuespiller Elizabeth Hurleys nevø blev for to uger siden overfaldet og stukket gentagne gange med en kniv

Her ses Elizabeth Hurley sammen med nevøen Miles Hurley. Foto: All Over.
Her ses Elizabeth Hurley sammen med nevøen Miles Hurley. Foto: All Over.

For to uger siden blev Elizabeth Hurleys 21-årige nevø Miles Hurley, der er model, overfaldet og flere gange stukket med kniv i London.

Det skrev flere britiske medier, heriblandt BBC og The Telegraph.

Efter overfaldet forlød det, at Miles Hurley og endnu et offer blev overfaldet af en gruppe mænd, der efterfølgende flygtede i en bil. Ifølge politiet skete overfaldet, efter gruppen med de fire mænd var kørt sammen med Miles Hurley og et andet unavngivet offer.

Miles Hurley blev efterfølgende indlagt på hospitalet, mens det andet offer efter kort tid blev udskrevet.

Det lykkedes politiet at finde frem til overvågningsbilleder af flugtbilen, og Elizabeth Hurley delte politiets billede i håb om, at nogen genkendte bilen og dermed kunne lede politiet på sporet af gerningsmændene.

Elizabeth Hurley har samtidig delt et billede af nevøens dybe sår for at vise, hvor voldsomt overfaldet var. Hun beder samtidig alle, der har set noget, om at henvende sig til politiet.

'Det her er, hvad overfaldsmændene gjorde ved min nevøs ryg, skriver Elizabeth Hurley, hvorefter hun skriver, hvordan man kommer i kontakt med politiets efterforskning, hvis man ved, hvem gerningsmændene er.

- Det var et voldeligt og unødvendigt overfald. Et mindre trafikuheld har resulteret i, at to mænd er blevet stukket ned. Det er kun et held, at deres skader ikke er mere alvorlige, siger politiets efterforsker Simon Monga ifølge The Telegraph.

12 kommentarer
Vis kommentarer