Annonce:
Annonce:

Skuespiller erkender: Jeg var alt for tynd

Hilary Duff kæmpede gennem teenageårene med at holde formen toptrimmet, men det efterlod hendes krop i en hungrende sult-tilstand

Hilary Duff føler sig bedre tilpas i sin krop efter fødsel. (FOTO: AP)
Hilary Duff føler sig bedre tilpas i sin krop efter fødsel. (FOTO: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Som forhenværende teenagestjerne boltrede skuespillerinden Hilary Duff sig i spotlys, men det øgede fokus startede en ond kamp for konstant at være toptrimmet.

Faktisk tog Duffs ekstreme kropsbesættelse så meget overhånd, at hendes krop efterhånden skreg efter mad, fortæller skuespillerinden til magasinet People.

- Jeg kan huske, at mine hænder rystede, fordi jeg ikke fik nok næring, erkender Duff åbenhjertigt i interviewet og fortsætter:

- Jeg var alt for tynd. Det var så usundt for mig, og jeg var så ulykkelig, siger den nu 27-årige skuespillerinde om sit eget kropsideal gennem ungdomsårene.

Nyskilt sanger stolt af sin bikini-krop

Duff mener, at der stadig er et ekstremt pres på piger om at holde sig slank og smækker, og hun klandrer selv det voldsomme fokus for at være grunden til sin tidligere vægt-besættelse.

Annonce:

- Rigtig mange piger på min alder var meget tynde. I dag tænker jeg, at det er virkelig skidt, men dengang var det mere normalt. Det er sindssygt, og jeg vil ikke være på den måde, fastslår skuespillerinden.

Lindsay: Jeg elsker lingeri-billeder

Da Duff i 2012 blev mor til sin nu treårige søn Luca, gjorde graviditeten, at der blev omrokeret en del på hendes krop, men på trods af efterfødselskiloene føler hun sig mere tilpas end nogensinde før, fortæller hun.

- Kroppen hopper ikke tilbage i den form, som den havde inden graviditeten, men jeg behøver ikke længere at veje 50 kilo. Jeg er en 27 år gammel mor, og jeg føler mig fit, stærk og glad, understreger skuespillerinden, der i dag elsker sine kurver.

Her ses Hilary Duff på den røde løber til The Weinstein Company & Netflix's 2015 Golden Globes After Party

Skilt skuespillerinde viser ny kæreste frem

Fræk, frækkere, frøken Kylie Jenner

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: