Skuespiller forlanger 330 mio. kroner

Paz de la Huerta anlægger sag for at få erstatning for rygskade under film-optagese

Her kan du se traileren for 'Nurse 3D'

Den 30-årige filmstjerne Paz de la Huerta har sagsøgt prduktionsselskabet bag filmen 'Nurse 3D' fra 2011, Lionsgate, for 55 millioner dollars - godt 330 mill. kroner.

Paz de la Huerta pådrog sig en rygskade under optagelserne, da en ambulance, der skulle have drønet afsted ved siden af hende, i stedet ramte hende.

Hun søger kompensation fra selskabet for at have skadet hendes karriere - beregnet til to millioner dollars om året plus erstatning for svie og smerte.

Fra 'Nurse 3D. (Allstar Picture Gallery)
Fra 'Nurse 3D. (Allstar Picture Gallery)

Plakaten til 'Nurse 3D. (Allstar Picture Gallery)
Plakaten til 'Nurse 3D. (Allstar Picture Gallery)
 

Paz viste hud i filmen. (Allstar Picture Gallery)
Paz viste hud i filmen. (Allstar Picture Gallery)
 

En fiasko
Det er anden gang, Paz de la Huerta søger erstatning fra selskabet. Første gang blev det afvist med den begrundelse, at hun allerede havde fået den.

Intl. kendte Skuespiller viste bryst på parkeringsplads

Kate Moss er på vej ned af model-rangstigen. Senest har hun mistet sin lukrative kontrakt med Agent Provocateur. (Foto: agentprovocateur.com) Intl. kendte Kate Moss kæmper for karrieren

Filmen blev lidt af en fiasko, da den udkom og indspillede kun fem millioner dollars af de 10 millioner, det kostede at lave den.

Paz de la Huerta i år. (AP Photo)
Paz de la Huerta i år. (AP Photo)
 

Pisse-irriterende
Instruktøren, Doug Aarniokoski, kaldte iøvrigt sin stjerne i filmen for 'pisse-irriterende', og han fik en anden skuespiller til at lægge sin stemme på nogle af Paz de la Huertas scener.

Det vil hun også have omgjort. Paz ønsker sin egen stemme tilbage i filmen.

Det kan også diskuteres, hvor meget skaden har ødelagt karrieren. Siden har hun været med i syv film og to episoder i en tv-serie. Og hun har såmænd også en premiere i vente i 2016, 'Chuck Hank and the San Diego Twins'.

Se Paz på den røde løber her (Video: Splash)

23 kommentarer
Vis kommentarer