Annonce:
Annonce:

Skuespiller forsvundet: Nu er der nyt

I en uge har skuespilleren Julian Sands været forsvundet, efter han tog på vandretur i bjergene i Californien. Nu er hans bil blevet fundet ved foden af bjerget

Skuespilleren Julian Sands tog på vandretur i de californiske bjerge, og ingen har siden hørt fra ham. Foto: Willy Sanjuan/Ritzau Scanpix
Skuespilleren Julian Sands tog på vandretur i de californiske bjerge, og ingen har siden hørt fra ham. Foto: Willy Sanjuan/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Fredag i sidste uge tog skuespilleren Julian Sands på vandretur, og han er ikke set siden.

Men torsdag kom der nyt i sagen, da politiet fandt hans bil i nærheden af det bjerg i Californien, han skulle vandre på.

Det skriver BBC.

I bjergene San Gabriel Mountains nord for Los Angeles, nærmere bestemt i området Baldy Bowl, forsvandt Julian Sands fredag i sidste uge. Siden har ingen hørt fra ham eller set ham.

Forholdene i området har gjort det svært for politi og redningsmandskab at søge efter ham, men San Bernandino Countys politi fandt torsdag skuespillerens bil på en parkeringsplads, hvor man formoder, han har efterladt den, før han drog ud på sin vandretur.

Siden har familien hentet bilen, oplyser politiet.

Annonce:

Senere torsdag fortalte politiet, at man fortsat er begrænset af det kolde og blæsende vintervejr i eftersøgningen, og at man derfor venter med at igangsætte en ny eftersøgning med folk på jorden. Man har dog kunnet eftersøge fra luften med droner og helikopter.

Samtidig oplyser man, at der ikke er nogen form for 'deadline' på eftersøgningen, som altså tilsyneladende ikke indstilles, før man har fundet skuespilleren.

Området har været præget af voldsomt stormvejr i en periode, og man har i fire uger frarådet vandreture i bjergene. Ud over Julian Sands leder man også efter en amerikansk mand i bjergene, mens en kvinde i sidste uge gled og faldt i døden under en vandretur i samme område.

Julian Sands er britisk skuespiller, som er kendt fra roller i blandt andre 'Smallville' og 'A room with a view'.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

I onsdags havde Reality Awards 10 års jubilæum. Det gik ikke stille for sig, hør årets mandlige deltager fortælle om festen i podcasten 'Der er brev!'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: