Skuespiller går til parterapi med konen

Stjernen Robert Downey Jr. og hans producerkone, Susan Downey, får regelmæssigt ægteskabelige råd af en terapeut

- Det svarer til rengøringshjælp, forklarer Robert Downey Jr. om at gå til terapi. (Foto: AP)
- Det svarer til rengøringshjælp, forklarer Robert Downey Jr. om at gå til terapi. (Foto: AP)

I stedet for at symptombehandle er det langt mere effekt at forebygge.

Sådan lyder ægteskabsrådet fra stjerneskuespilleren Robert Downey Jr., der har været sammen med produceren Susan Downey siden 2003.

Parret går nemlig i regelmæssig parterapi for at forhindre, at forholdet slår skår, fortæller den 51-årige verdensstjerne i et opsigtsvækkende interview i den kommende udgave af mandemagasinet GQ.

Joseph Baena får hjælp til sin træning af farmand Schwarzenegger. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Terminator-junior: Schwarzenegger træner sin uægte søn

- Der findes to typer terapi; krise- og vedligeholdelsesterapi. Og folk, der starter med vedligeholdelsesterapi, ender ikke i kriseterapi.

- Det svarer til rengøringshjælp - det er meget bedre at få skiftet lagnerne et par gange om ugen end først at skifte dem, når de er blevet beskidte, lyder det fra det to gange Oscar-nominerede 'Avengers'-idol.

Robert Downey Jr. og fru Susan giftede sig i 2005 efter to års forhold, og siden er familien vokset med sønnen Exton på i dag fire år og den lille pige Avri på blot et år.

Selv programmet hedder 'Amalies baby'. Det er vores baby og jeg har tænkt mig at være der så meget for min datter som overhovedet muligt, siger Mikkel Skelskov. (Foto: TV3) Danske kendte Tv-optagelser ødelagde vores forhold

- Halvdelen af hemmeligheden bag et solidt forhold er at kommunikere, så nogle gange sender Susan mig i terapi alene, hvis hun mener, at jeg har brug for at snakke om nogle emner alene.

- Det handler om teambuilding og konfliktløsning, siger stjerneskuespilleren.

Arnold Schwarzenegger er far til fem børn. (Foto: AP) Intl. kendte Se billedet: Så meget ligner Schwarzeneggers uægte søn sin far

Tidligere har Robert Downey Jr. været i fængsel og dybt afhængig af både alkohol og stoffer. I dag har verdensstjernen vendt den synkende skude til stormende succes og er verdens bedst indtjenende skuespiller for tredje år i træk.

I perioden juni 2014 til juni 2015 indkasserede Robert Downey Jr. svimlende 549 millioner danske kroner på kontoen for blandt andet sin 'Iron Man'-rolle, som han i øjeblikket er aktuel i med superheltefilmen 'Captain America: Cilvil War', som stadig vises i de danske biografer.

(Foto: shutterstock.com) Sex & samliv 'Jeg er træt af at vimse rundt i g-streng uden, at han bemærker det'

5 kommentarer
Vis kommentarer