Skuespiller rapper for første gang i 20 år

Filmstjernen Mark Wahlberg overrasker publikum med rap-optræden efter mere end 20 års pause fra musikkarrieren

Her går Mark Wahlberg på scenen med New Kids on the Block (og 50 Cent) for første gang i 20.

Ikke mange ved det, men det passer rent faktisk. Den amerikanske actionhelt Mark Wahlberg startede ikke sin karriere i filmbranchen.

Som ungdomskriminel tilbage i 1990'erne gik Wahlberg under rapper-navnet Marky Mark, hvor han var en del af rapgruppen 'Marky Mark and the Funky Bunch', som havde stor succes i USA.

Og for 44-årige Wahlberg ligger ungdomsoprøreren stadigvæk gemt inde i ham.

Mark Wahlberg kan godt lide Tju-bang-film, så nu laver han 'Patriots Day'. Foto: AP Filmnyheder Wahlberg-film om Boston bomberne

'Ted'-superstjernen overraskede tidligere på ugen et kedelkogt publikum på Madison Square Garden i New York City. Wahlberg trådte op på scenen, da rapperen 50-cent kaldte ham op foran flere tusinder af skrigende publikummer.

Det ledte til en unik optræden med Wahlbergs tidligere rap-venner med superhittet 'Good Vibrations', som ramte førstepladsen på de amerikanske hitlister for mere end 20 år siden.

'Shooter'-skuespilleren har ikke stået på rap-scenen i 20 år, men markeringen af to årtiers pause fra musikkarrieren blev fejret med et brag i New York.

Den tidligere rapper i sin over 20 år gamle reklamekampagne for Calvin Klein. (PR-foto) Intl. kendte Marky Marks kone disser halvnøgen Bieber

Med på scenen kunne man blandt andet se Wahlbergs bror Donnie, der var en af de originale medlemmer i 'New Kids On The Block'. Donnie takkede sin bror for en uforglemmelig optræden.

- Marky Mark gik på pension for 20 år siden, men jeg elsker stadigvæk at dele scenen min bror, som vi gjorde i aften, skrev Donnie Wahlberg på Twitter efter koncerten.

Mark Wahlberg kan snart ses i biografsuccesen 'Ted 2', som har premiere i de danske biografer den 16. juli.

Se videoen med Mark Wahlberg og 'New Kids On The Block', der optræder med 'Good Vibrations' over artiklen.

Skuespilleren vil have sit navn renset en gang for alle. (Foto: Photo Image Press) Intl. kendte Walhberg vil benådes i voldssag

15 kommentarer
Vis kommentarer