Skuespiller tæt på at dø: Hustru bedt om at sige farvel

Broadway-skuespilleren Nick Cordero modtager nu behandling med stamceller efter lang tids indlæggelse med komplikationer efter coronavirus

Nick Cordero kæmper stadig for sit liv på hostpitalet i L.A., hvor han har været indlagt i over to måneder. Foto: Gregory Pace/Shutterstock
Nick Cordero kæmper stadig for sit liv på hostpitalet i L.A., hvor han har været indlagt i over to måneder. Foto: Gregory Pace/Shutterstock

Den Tony-nominerede Broadway-skuespiller Nick Cordero, 41, har siden 31. marts kæmpet for sit liv fra en hospitalsseng efter at være blevet smittet med coronavirus.

I midten af april fik han sit ben amputeret, mens han var lagt i medicinsk koma, og for få dage siden fik Corderos kone, Amanda Kloots, besked fra lægerne om, at hun skulle tage afsked med sin mand.

Stjerne får amputeret ben efter coronakomplikationer

Det skriver det amerikanske medie People.

Nu fortæller Amanda Kloots dog i en instagram-story, at der alligevel er håb for hendes mand.

- Vi har startet stamcellebehandling for Nick, og det er lige blevet gjort færdigt. Vi besluttede os for det for et par dage siden, og hospitalet fik det op at køre, siger hun ifølge People.

Amanda Kloots er fuld af optimisme, men hun erkender også, at der ikke kan stilles nogen garantier.

Tror på det
Onsdag postede Amanda Kloots et billede af Nick Cordero og parrets søn Elvis, hvor hun skrev, at hun flere gange har fået at vide, at hendes mand ikke kommer til at klare det.

'Jeg er blevet bedt om at sige farvel. Jeg har fået at vide, at det kræver et mirakel. Men jeg tror på det', skriver hun.

Nick Cordero vågnede i begyndelsen af maj fra den kunstige koma, han var lagt i. Han har oplevet flere komplikationer som følge af smitten med coronavirus, blandt andet slagtilfælde, septisk chok og svamp i lungerne.

Skuespiller i koma med corona: Vågner op uden ben