Annonce:
Annonce:

Skuespillerinde: Ægteskab er hårdt arbejde

Scarlett Johansson blev sidste år gift, og i et nyt interview fortæller hun, at ægteskabet indebærer et stort arbejde

Scarlett Johansson fortæller, at berømmelsen kan være en stor udfordring i et forhold. (Foto: AP)
Scarlett Johansson fortæller, at berømmelsen kan være en stor udfordring i et forhold. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

På bare 12 måneder nåede skuespillerinden Scarlett Johansson både at blive gift og bringe en lille datter til verden. Sidste år giftede hun sig nemlig med den franske kunstkurator og tidligere journalist Romain Dauriac kun få uger efter, at parrets lille datter, Rose Dorothy, så dagens lys.

Det har vendt op og ned på skuespillerindens liv, og i et nyt interview med Parade Magazine, indrømmer hun, at ægteskabet kan være hårdt arbejde.

Ny 'Avengers'-film er lidt af en maveplasker

- Ægteskabet kræver meget arbejde. For mig kræver det en mand, der ikke kun er sikker på den kærlighed, man føler for hinanden, men som også er sikker på, hvad han skal med sin egen karriere, siger Scarlet Johansson til Parade Magazine.

Annonce:

I interviewet fortæller den halvt danske skuespillerinde, at berømmelsen kan være en stor udfordring i et forhold, specielt hvis det involverer to skuespillere, hvor misundelse kan overskygge kærligheden. Derfor priser Scarlett Johansson sig lykkelig over, at hendes mand ikke er en del af underholdningsbranchen.

Scarletts supergruppe i store problemer

- Han skal arbejde inden for et felt, der er helt anderledes end mit. Min mand er involveret i kunsten, og den anerkendelse, han får gennem sit job, er vigtig for ham, og det har ingenting at gøre med mit job, siger hun.

Selvom det er vigtigt for Avengers-skuespillerinden, at man har et liv hver for sig, så afslører hun også, at det nygifte par er lykkelige sammen, fordi de har fælles interesser.

- Vi elsker at gå ud og danse. Andre gang vil vi hellere sidder derhjemme og spise thaimad og se 'House Hunters International' i fire timer. Og vi er interesserede i hinandens verdener, siger hun og tilføjer.

Rutineret skuespiller forsvarer Scientology

- Han er interesseret i min skøre underholdningsbranche. Det fascinerer ham, fordi det er så anderledes fra det, han kender. Og jeg elsker at gå til kunstudstillinger med ham og tale om kunst og nye artister. Det er hans passion.

Annonce:

Scarlett Johansson var tidligere gift i to år med skuespiller-kollegaen Ryan Reynolds.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: