Skuespillerpar stråler: Venter barn nummer to

Olivia Wilde er gravid med sit og Jason Sudeikis' andet barn. Parret har i forvejen sønnen Otis

Olivia Wilde og Jason Sudeikis venter deres andet barn. (Foto: All Over Press)
Olivia Wilde og Jason Sudeikis venter deres andet barn. (Foto: All Over Press)

Tidligere i april ytrede Olivia Wilde med egne ord, at hun 'var desperat efter at få flere børn'.

Nu viser det sig, at den 32-årige skuespillerinde bar rundt på en sød hemmelighed under interviewet med magasinet People. Wilde venter nemlig sit og skuespilleren Jason Sudeikis' andet barn.

Olivia Wilde vil vil vil være mor igen. Snart! (Foto: AP) Intl. kendte Skruk skuespillerinde: Jeg er desperat

På Instagram har filmsilden lagt et billede op, hvor hun sidder iført undertøj og en kimono ved siden af sin og Sudeikis' søn, toårige Otis, mens de begge holder om deres respektive maver.

- Matchende babybuler, skriver skuespillerinden til det storsmilende billede.

I interviewet med magasinet People, hvor den skrukke skuespillerinde udtrykte sit store ønske om en forestående familieforøgelse, fortalte hun om sit og 40-årige Sudeikis' drøm om at få en hel flok af små poder.

- Jeg elsker mine søskende, og Jasons søskende er også fantastiske, så jo flere børn des bedre, fortalte skuespillerinden, der også afslørede, at Otis var mere end parat til at blive storebror.

- Han elsker babyer. Han har en dukke, som han bærer rundt på. Enten bruger han den som en hammer eller som en baby, jokede hun.

Olivia Wilde har taget 'Ice Bucket Challenge' til et helt nyt sted. (Foto: AP) Intl. kendte TV: Se skuespillerinde bade sig i egen modermælk

Wilde og Sudeikis fandt sammen i efteråret 2011, og i 2013 forlovede Hollywood-parret sig.

I øjeblikket spiller Olivia Wilde over for danske Birgitte Hjort Sørensen i tv-serien 'Vinyl', som mesterinstruktøren Martin Scorsese står bag.

Optagelserne til 'Vinyl' er kommet i kassen i New Yotk. (Foto: All Over Press) Danske kendte Birgitte Hjort om ny HBO-serie: - Det er lidt som at spille i superligaen

3 kommentarer
Vis kommentarer