Skuespillertalent: Jeg lytter ikke til sladder

Shailene Woodley er et stjerneskud i Hollywood, som allerede nu mærker sladderen

Theo James og Shailene Woodley var i Danmark, da 'Insurgent' havde gallapremiere. Foto: Anthon Unger
Theo James og Shailene Woodley var i Danmark, da 'Insurgent' havde gallapremiere. Foto: Anthon Unger

Alle de store stjerner i Hollywood har måttet lægge ører til rygter om spirende kærlighed mellem dem og deres skuespiller-kolleger.

Og når man er ung og succesfuld, svirrer rygterne om muligt endnu hurtigere. Det gælder også for skuespillerinden Shailene Woodley, der snart er aktuel i filmen 'Insurgent', hvor hun spiller overfor Theo James, som i filmen er hendes kæreste.

Anmeldelse: 'Insurgent' er en fryd for øjet

Rygter om hende og forhold til hendes mandlige kolleger har floreret længe, men de mange rygter om stjernens privatliv, er ikke noget, der påvirker Shailene Woodley.

- Heldigvis er jeg aldrig rigtig på nettet og ser sådan nogle ting, så det er ikke noget, der er en del af min bevidsthed med mindre, at nogen bringer det op, siger skuespillerinden til Newspaq og fortsætter:

- Der vil altid være mennesker, der snakker, men hvis man lytter til sladder, bruger man unødvendig energi på det, siger Shailene Woodley.

Hunk til teenage-premiere: Jeg blev slået i hovedet

Den 23-årige skuespillerinde begyndte som femårig at medvirke i flere tv-serier, men det er først indenfor de senere år, at hun virkelig har kunnet mærke opmærksomheden.

- Jeg så ikke den side af filmindustrien, før jeg var 18 år, og hvis jeg havde set den tidligere, så ved jeg ikke, om jeg stadig ville spille skuespil, for det er lidt af en mundfuld, siger stjernen og uddyber:

- Det er hårdt arbejde at bidrage til en films succes ved at hjælpe med at sælge den, siger hun og forklarer, at hun først rigtig mærkede opmærksomheden, efter hun medvirkede i filmen 'The Descendants', hvor hun spiller overfor George Clooney.

Danske teenagere i ekstase over Hollywood-besøg

Siden har hun medvirket i blandt andet 'En flænge i himlen', 'The Spectacular Now' og 'White Birds in a Blizzard'.

Filmen 'Insurgent' får premiere i de danske biografer 18. marts. Det er den anden film i rækken om pigen Tris Prior, som kæmper for at finde sin plads i et fremtids-samfund komplet anderledes fra det, vi kender i dag.