'Slumdog Millionaire'-skuespiller Irrfan Khan død: Blev kun 53 år

Skuespilleren døde onsdag morgen, efter han tirsdag blev indlagt på grund af en infektion i tyktarmen

Irrfan Khan efterlader sig en kone og to sønner.
Her er det fra filmen Slumdog Millionaire Foto: Shutterstock
Irrfan Khan efterlader sig en kone og to sønner. Her er det fra filmen Slumdog Millionaire Foto: Shutterstock

Irrfan Khan er død i en alder af 53 år. Den indiske skuespiller blev tirsdag indlagt på Kokilaben-hospitalet i Mumbai med en infektion i tyktarmen, og onsdag morgen døde han.

Det skriver flere internationale medier - heriblandt The Guardian og Sky News.

Skuespilleren har roller i flere store Bollywood- og Hollywood-filmsucceser bag sig. Irrfan Khan var blandt andet på rollelisten i 'Slumdog Millionaire', 'Life of Pi', 'The Amazing Spider-Man', 'Jurassic World' og 'Inferno'.

Skuespiller Shirley Knight er død

Irrfan Khan (yderst til venstre) sammen med kollegerne fra filmen 'Slumdog Millionaire'. Foto: Danny Moloshok/Ritzau Scanpix
Irrfan Khan (yderst til venstre) sammen med kollegerne fra filmen 'Slumdog Millionaire'. Foto: Danny Moloshok/Ritzau Scanpix
 

Han blev i februar 2018 diagnosticeret med en neuroendokrine tumor, der ifølge Kræftens Bekæmpelse er en sjælden form for kræft, der opstår i kirtelcellerne i slimhinden i mave-tarmkanalen eller i lungerne.

Efter diagnosen af sygdommen, der også kaldes NET, blev den 53-årige skuespiller behandlet på et hospitalet i London, inden han i september vendte tilbage til Indien. Det oplyser familien ifølge Sky News.

Siden har han døjet med helbredet og måtte tirsdag lade sig indlægge, men onsdag morgen trak han vejret for sidste gang.

Irrfan Khan efterlader sig sin kone, Sutapa Sikdar, og sønnerne Babil and Ayan.

Skuespiller Brian Dennehy er død