Slut med hemmeligheder: Kylie afslører Kims baby

Der er babyboom i familien Kardashian. Ny video afslører hele to nyfødte

Kylie Jenner er blevet mor til en lille datter.
Kylie Jenner er blevet mor til en lille datter.

De amerikanske magasiner har stået klar med den helt store tegnebog for at få lov til at vise det første billede af Kim Kardashians nyfødte datter. Lige så interesserede har de været i at få et glimt af Kylie Jenners tophemmelige babybule.

Kardashian-klanen plejer ikke at lade chancen for at score kassen forpasse, men denne gang har de taget fusen på alt og alle. De har selv lagt film og billeder ud på de sociale medier - ganske kvit og frit for deres fans.

Nu har den verdenskendte realitystjerne født. Det bekræfter hun på sin Instagram-profil. Foto: All Over Press Intl. kendte Efter måneders hemmelighedskræmmeri: Nu har verdenskendt realitystjerne født

I aftes afslørede Kylie Jenner selv på Instagram, at hun er blevet mor til en lille pige. Kort tid efter lagde hendes gravide storessøster, Khloé, et billede ud af dem sammen - begge med mave på.

Det er ingen hemmelighed, at Khloé har kæmpet med at blive gravid i årevis, og at det lykkedes at vente sig samtidig med sin lillesøster, kalder hun for Guds plan.

Som en hyldest til sin nyfødt datter har Kylie Jenner lagt en over 11 minutter lang video ud på YouTube. Filmen starter med Kylies egen fødsel og slutter med, at familiens nyeste medlem, Kylies datter, kommer til verden.

Kim Kardashian er nu mor til tre. Foto: All Over Press Intl. kendte Kim Kardashian er blevet mor

Knapt otte og et halvt minut inde i videoen får man det allerførste glimt af Kim Kardashians datter, der for få uger siden kom til verden med hjælp fra en surrogatmor.

Kim fortæller i videoen, at hun og Kanye har tænkt sig at kalde deres datter for Chicago. Kylie er vild med navnet.

Se filmen her.

Hvad Kylie Jenner selv har tænkt sig at kalde sin datter, holder den nybagte mor dog fortsat for sig selv.

Det er Travis Scott, der er far til Kylie Jenners datter. Foto: All Over Press
Det er Travis Scott, der er far til Kylie Jenners datter. Foto: All Over Press
 

11 kommentarer
Vis kommentarer