Små 900 millioner skal fordeles: De arver George Michael

Hitmageren havde ikke selv børn, så en stribe kendisbørn står til at arve ham

Her kan du se mere til superstjernen George Michael

’Careless Whisper’-stjernen George Michael døde af et hjertestop den 25. december, og allerede nu er spekulationerne om, hvem der skal arve hans gigantiske formue godt i gang.

George Michael var erklæret homoseksuel og fik aldrig børn. Derfor forventes det, at det i stedet bliver en stribe kendisbørn, som han var gudfar til eller havde en særlig relation til, der får del i de cirka 100 millioner pund, 873 millioner kroner, som George Michael menes at have på kontoen.

Sådan blev George Michael fundet død

Ifølge Daily Mails oplysninger vil blandt andet Roman og Harley Moon Kemp, der er børn af Spandau Ballet-bassisten Martin Kemp, få del i arven, da de var gudbørn til ’Last Christmas’-sangeren.

Jimmy Jørgensen: Forførte damer til George Michael-musik

Det var George Michael, der introducerede Wham!-medlemmet Shirlie Holliman til Martin Kemp, og parret blev gift i 1988. På Twitter har Kemp udtrykt sin sorg over tabet af vennen 'Yog'.

- Hele min familie og jeg er ødelagt over tabet af vores smukke ven, Yog! Vi vil savne ham så meget! Vi er alle sønderknuste, skriver Martin Kemp.

Fans lægger blomster ved George Michaels hjem i London. Foto: AP
Fans lægger blomster ved George Michaels hjem i London. Foto: AP

Sønnen Roman har på Twitter beskrevet det nære bånd mellem George Michael og hans mor.

- Manden der turnerede verden rundt med min mor; hendes bedste ven. Manden der introducerede mine forældre for hinanden; som tvang min mor til at ringe til min far. Manden der tog mig og Harley med sig jorden rundt; bare for at se os smile. Manden vi alle elsker. Vi elsker dig, Yog.

George Michaels skandaleramte liv

Også Geri Horners datter Bluebell ventes at være blandt dem, der arver af formuen. Geri Horner, der tidligere var verdenskendt sanger i Spice Girls under navnet Geri Halliwell, havde et nært bånd til George Michael, da sangerens eks-kæreste Kenny Goss er gudfar til Bluebell.

Også George Michaels to ældre søstre, Melanie og Yioda, hans kæreste Fadi Fawaz samt fætteren Andros’ to børn, som George Michael var gudfar til, ventes at indgå i testamentet.

Silas Holst: George Michael hjalp mig med at springe ud

George Michael har gennem årene doneret store summer til velgørende formål, men det betød ikke, at han selv manglede penge. Udover store summer fra royalties har George Michael, ifølge Daily Mail, også tjent store summer ved at optræde til private fester og events frem til sin død.

Derudover ejede han boliger i London, New York, Sydney og Oxfordshire, hvor han blev fundet død af kæresten Fadi Fawaz.