Smækre Demi viser frække ferie-former

Demi Rose fortæller også, hvad der egentlig foregik med rapperen Tyga i Cannes i 2016

Har hun noget under kjolen? (Video: Splash News)

Hun har en krop, som indtil videre har givet hende seks millioner fans på Instagram, og smækre Demi Rose er nu heller ikke bleg for at vise den frem.

Tak for det, skulle man måske sige.

Seneste billeder stammer fra en ferie på Cap Verde, hvor den 22-årige dejlighed indtog stranden i en hæklet bikini med tilhørende tanga-trusse, der i den grad fremhævede de velsiddende former.

Både for- og bagtil.

Babes Demi Rose viser frække former

 

Babes Bikini-Demi laver 2017-kalender

Ferien blev tilbragt med en veninde, som også deltog i løjerne. Der blev pjanket i bølgen blå, og numsen fik et lag mudder, som så blev gnedet godt rundt på balderne, inden den blev vasket ren i havet igen.

Mudder på nummeren.
Mudder på nummeren.
 

 

Hvorfor hun ikke ferierede med sin nye kæreste, dj'en Chris Martinez, vides ikke. Men parret bekræfte for kort tid siden, at de var kærester, hvilket også nedenstående billede bekræfter til overmål.

Demi Rose og Chris Martinez har bekræftet, at de er kærester.
Demi Rose og Chris Martinez har bekræftet, at de er kærester.

Intl. kendte Tyga trods fræk model: Jeg er single

Demi Rose kom til verdens opmærksomhed, da hun i maj 2016 tilbragte tiden på Cannes-filmfestivalen med rapperen Tyga, der på det tidspunkt havde problemer i sit forhold til Kylie Jenner.

Men forholdet sluttede samtidig med festivalen.

Nu har Demi Rose i The Sun sat ord på, hvad der egentlig foregik mellem dem.

- Det var interessant, og det skete meget hurtigt . Han havde sendt sms'er til mig, og vi bumpede ind i hinanden til en fest i Cannes. Han var sød, og vi endte med at tilbringe resten af tiden sammen.

- Vi holdt virkelig af hinanden, men rent logistisk var det selvfølgelig ikke holdbart, siger Demi, der fastslår, at hun slet ikke er knust over udviklingen.

- Nu laver jeg bare mig, siger hun.

Og det er rigeligt godt nok.

62 kommentarer
Vis kommentarer