Sneg sig ud for at tage en selfie på en date

Kim Kardashian kan ikke lade være med at tage billeder af sig selv - også når hun er på date med sin ægtemand

Kim Kardashian tager her en selfie ude på toilettet, mens hun er på date med sin ægtemand Kanye West.(Foto: INstagram)
Kim Kardashian tager her en selfie ude på toilettet, mens hun er på date med sin ægtemand Kanye West.(Foto: INstagram)

Der er ingen tvivl om, at reality-stjernen Kim Kardashian er en af verdens mest fotograferede kvinder. Men hun er også en af de kendis-kvinder, der tager flest billeder af sig selv.

Sådan poserede Kim Kardashian på det berømte nøgenbillede, der nu er gået jorden rundt.(Foto: PR foto) Intl. kendte Kardashian kalder sin numse-forside for kunst

Det sker også tit, at den 34-årige Kim Kardashian tager billeder af sig selv, når hun skridter ned ad  diverse røde løbere i verden, hvor hun i forvejen bliver fotograferet af et hav af fotografer.

Kim Kardashian kan imidlertid godt lide at dele sine såkaldte 'selfies' med sine millioner af fans på de sociale medier, fordi hendes egne billeder virker lidt mere personlige.

Kim Kardashian har forstået at bruge de sociale medier til sin fordel. (Foto: AP) Underholdning Kim Kardashian: Røvtur på første klasse

Romantisk middag i New York
I søndags kunne Kim Kardashian heller ikke holde fingrene fra kameraet, selv om hun var på date med sin ægtemand Kanye Wests. Parret, der ikke havde set hinanden i flere dage, var på en romantisk middag på restaurant Serendipity i New York. Men alligevel så Kim Kardashian sit snit til at få ud på toilettet og tage en selfie, der i den grad fremhævede hendes berømte timeglas-figur.

Glem numsen. Nu er det Kardashians barm, der er fokus på.(Foto: All Over Press) Intl. kendte Kim Kardashian i pink latex

Kim Kardashian lagde faktisk to billeder fra aftenen ud på sin instagram-profil. Til det ene billede skrev hun 'DateNight' og til det andet billede skrev hun 'CloseUp'.

Kim har netop rejst rundt i Florida og Mellemøsten for at reklamere for et vodka-mærke og en nye parfume. Men i søndags kunne hun endelig genforenes med sin ægtemand Kanye.

Kim Kardashians forsidefoto. (Foto: Paper Magazine) Intl. kendte Aniston til Kardashian: Jeg gjorde det først

 

 

 

0 kommentarer
Vis kommentarer