Annonce:
Annonce:

Snuppet med realitystjerne - og smed konen på gaden

Montana Yao har søgt om skilsmisse fra NBA-spilleren Malik Beasley, efter han for nylig blev spottet hånd i hånd med realitystjernen Larsa Pippen

Larsa Pippen og Malik Beasley blev spottet sammen i november. Foto: PORJ/Ritzau Scanpix og Tony Dejak/Ritzau Scanpix
Larsa Pippen og Malik Beasley blev spottet sammen i november. Foto: PORJ/Ritzau Scanpix og Tony Dejak/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Det ser ud til at koste ægteskabet for Malik Beasley, at fotografer spottede ham hånd i hånd med realitystjernen Larsa Pippen, 46, der tidligere har været gift med NBA-legenden Scottie Pippen.

Den 24-årige NBA-spiller fra Minnesota Timberwolves blev i marts i år ellers gift med Montana Yao, som han har en søn med, og hun var rystet over billederne.

'Wow ... Jeg kender slet ikke denne mand ... Det er vildt. Jeg ser det her for første gang ligesom alle jer andre', skrev hun kort efter i en story på Instagram.

Nu har Montana Yao taget konsekvensen af hele episoden og søgt om skilsmisse. Det skriver flere amerikanske medier - heriblandt E! News og TMZ.

Spottet med 22 år ældre realitystjerne: Nu raser konen

Smed konen på gaden
Montana Yaos verden er blevet vendt op og ned, siden billederne ramte offentligheden.

Annonce:

Nyheden om den kommende skilsmisse, som hun angiveligt søgte om kort efter episoden, kommer umiddelbart efter, at hun på Instagram fortalte, at hun ikke længere bor med Malik Beasley.

'Vi fik at vide, at vi skulle forlade vores families hjem for ti dage siden, og jeg er - ligesom alle jer - ret forvirret. Hverken privat eller offentligt er der blevet kommenteret på situationen, og der har heller ikke været en undskyldning,' skrev hun onsdag på Instagram og fortalte, at det hele har været hårdt.

Hun takkede samtidig for den store støtte, hun har modtaget i den svære tid, hvor hun altså pludselig er hjemløs med sønnen.

'Jeg fokuserer på at hele mig selv, så jeg kan blive den bedste mor, jeg kan være i øjeblikket,' lød det også fra hende i opslaget.

Medierne har forsøgt at få fat i Malik Beasley, der dog ikke er vendt tilbage på deres henvendelser.

Annonce:

NBA-spilleren har måske ikke helt styr på privatlivet, men karrieren kører på skinner. For nylig underskrev han en fireårig kontrakt med Minnesota Timberwolves, der indbringer ham 367 millioner kroner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: