Sophia får dødstrusler: Vil ikke plukke sine øjenbryn

Modellen Sophia Hadjipanteli modtager dagligt trusler men nægter at give efter cyber-mobningen

Det er to år siden, at Sophia Hadjipanteli stoppede med at barbere sine øjenbryn. Det skete ifølge modellen efter at hun blev seksuelt forulempet under en ferie på Cypern

Hun er i besiddelse af modebranchens mest markante øjenbryn, men ikke alle er begejstrede for smukke Sophia Hadjipanteli.

Den 21-årige model modtager dagligt dødstrusler på grund af sine markante 'unibrow':

- Der er folk der skriver til mig, at de ved hvor jeg bor og hvilken bil jeg kører i. Der er sågar mennesker der har skrevet detaljerede dødstrusler til mig på Instagram og efterfølgende fulgt efter mig, mens jeg var sammen med min kusine. Det er ikke bare korte trusler som 'Jeg håber du dør'. Mange af dem er langt mere udførlige, men jeg svarer aldrig på dem. Jeg vil hellere bruge min tid på at takke dem der skriver venlige kommentarer, fortæller Sophia Hadjipanteli til Unilad.

Sophia slog igennem i modebranchen som blot 15-årig, da hun prydede forsiden på Vogue Italia. Hendes forældre er fra Cypern, men hun er født og opvokset i USA. Også i skoletiden var hun udsat for mobning:

- Jeg blev i den grad mobbet. Jeg blev pint og plaget hver eneste dag i skolen. Jeg spiste frokost alene på badeværelset, eller på biblioteket, fortæller den 21-årige model, der heller ikke dengang gav efter for mobberne:

- Jo mere de mobbede mig, desto mere provokerede jeg dem ved at være mig selv. Jeg gik f.eks. i anderledes tøj, bare for at vise dem trods.

Det er to år siden, at Sophia Hadjipanteli stoppede med at barbere sine øjenbryn. Det skete ifølge modellen efter at hun blev seksuelt forulempet under en ferie på Cypern:

- Nogen gange har man bare brug for at redefinere sig selv. Jeg kravlede ud af min gamle skal og skabte mig en ny, fortæller Sophia. der blankt afviser, at hun blot er ude efter opmærksomhed:

- Jeg havde et unibrow,før jeg overhovedet var på Instagram.

I dag ønsker kvinderne at være glatte for neden. Så det hele skal væk. Taler man om en Brazilian, får du fjernet det hele pånær en lille stribe foran. Ved en Hollywood fjernes alt. Foto: mauritius images Tips og guides Intim-barbering: Sådan bliver du helt glat forneden

199 kommentarer
Vis kommentarer