Sorg over 'Alene hjemme'-stjerne: Han levede hårdt, hurtigt og frygtløst

Stjernerne i Hollywood deler kondolencer og mindeord efter John Heards død.

John Heard medvirkede i et hav af film og serier, men huskes nok bedst for sin rolle i 'Alene hjemme'. Foto: All Over Press
John Heard medvirkede i et hav af film og serier, men huskes nok bedst for sin rolle i 'Alene hjemme'. Foto: All Over Press
Følg Internationale kendte

Lørdag kom det frem, at skuespilleren John Heard, der er kendt verden over for sin rolle som faren Peter McCallister i den populære filmserie "Alene Hjemme", blev fundet død fredag. Han blev 72 år.

Medier: Alene hjemme-stjerne fundet død på hotelværelse

Nyheden om dødsfaldet har gjort et stort indtryk på en lang række af John Heards tidligere medspillere, og på de sociale medier mindes de nu skuespilleren og sender deres varmeste tanker til familien i den svære tid.

- John Heard - hvilken vidunderlig skuespiller. Vi spillede sammen i filmen "Cutter's Way", og jeg oplevede hans kunstneriske dygtighed og dedikation på tæt hold, skriver skuespilleren Jeff Bridges på Twitter.

- Mit hjerte går ud til hans familie og hans kære. Vi savner dig og elsker dig, John, fortsætter han i et nyt tweet.

John Heard, der spillede med i film og tv-serier som "Big", "Sopranos" og "Sharknado", gjorde også karriere på de skrå brædder, og i et stykke spillede han blandt andet sammen med Præsidentens Mænd-skuespilleren Rob Lowe.

- Ked af at høre om John Heards død. Jeg lavede en opsætning af "Three Sisters" med ham år tilbage. Vidunderlig skuespiller, skriver Rob Lowe på Twitter.

Den afdøde skuespiller bliver også hyldet og mindet af Alene Hjemme-kollegaen Daniel Stern, der spiller indbrudstyven Marv Merchants i filmserien.

På Twitter har han delt et langt brev, hvor han skriver om sit møde med John Heard, og hvordan de to skuespillere udviklede et tæt venskab.

- Intet var mere intenst end Johns optræden i livet. Han levede hårdt, hurtigt og frygtløst. Han var romantisk og en fortæller. Han var så loyal og generøs, som man kan være. Han var en ven, en bror og en legende i sin tid, skriver han.

Også skuespilleren Marlon Wayans begræder John Heards død, og på Instagram har han delt et billede af John Heard i filmen "White Chicks", som de sammen spillede med i.

- Han var en god fyr. Vi delte en masse grin. Trist at se sådan en god sjæl og skuespiller blive taget. Tak for alle dine bidrag til vores elskede industri. Må du leve for evigt gennem dit store arbejde, skriver han til billedet.

John Heard blev ifølge branchemagasinet Variety fundet død i den amerikanske by Palo Alto i staten Californien fredag.

Retsmedicineren i Santa Clara i Californien har bekræftet skuespillerens dødsfald over for magasinet, mens dødsårsagen er fortsat ukendt.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.