Annonce:
Annonce:

Spice Girl taler ud om trekantsex

- Jeg var en sørgelig, patetisk person. Jeg var ude af kontrol, lyder det fra Mel B. i hendes nye selvbiografi, 'Brutally Honest'

Melanie Brown lægger alt på bordet i sin nye selvbiografi. Foto: Planet Photos
Melanie Brown lægger alt på bordet i sin nye selvbiografi. Foto: Planet Photos
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Skeletterne fortsætter med at vælte ud af skabet for Spice Girls-sangerinden Mel B., der senere på måneden udgiver sin selvbiografi, som har fået navnet 'Brutally Honest' - brutalt ærlig.

Og man må sige, at hun lever op til sit eget mantra. Tidligere i dag kunne Ekstra Bladet berette, hvordan hun i bogen fortæller, at hun har formøblet en indtjening, som hun selv gør op til knap 700 millioner danske kroner.

Spice Girl på røven: Jeg mistede alt

Siden er det kommet frem, at hun i bogen fortæller, at hun var afhængig af kokain, da hun var dommer i 'X Factor' i 2014. Hun tog gerne to streger, før de begyndte optagelserne, og op til fire streger senere på aftenen.

- Jeg var en sørgelig, patetisk person. Jeg var ude af kontrol, skriver hun selv i bogen ifølge The Sun, der har fået lov at bringe uddrag fra værket.

Melanie Browns kommende selvbiografi har allerede skabt talrige overskrifter. Pr-foto
Melanie Browns kommende selvbiografi har allerede skabt talrige overskrifter. Pr-foto

Annonce:

64 sexvideoer
Her kommer hun også ind på, hvordan hun og hendes daværende mand Stephen Belafonte filmede det, når de havde trekanter i soveværelset. Ofte bedøvet af stoffer.

- Jeg følte det, som om jeg faldt i slowmotion og havnede i et sort hul. Som en lille pige til en søvndyssende rytme, forklarer hun i bogen.

Mel B., der egentlig hedder Melanie Brown, erkender, at det var hendes idé, at akten skulle filmes. Og at det blev gjort flere gange. I alt eksisterede der 64 sexvideoer ifølge Mel B. Flere af videoerne anede hun ikke blev filmet, og da hun ikke længere ønskede at lave private hjemmevideoer, førte det til en kontrovers.

- Det var et spil, jeg var blevet træt af. Jeg ville stoppe, men det ville han ikke. Derfra blev det grimt, og jeg gav efter, forklarer hun.

Mel B. og eksmanden Stephen Belafonte på et billede fra 2016. Foto: AP
Mel B. og eksmanden Stephen Belafonte på et billede fra 2016. Foto: AP

Små sexlege
Som en del af skilsmissen blev det besluttet, at hun ville droppe voldsanklagerne mod sin tidligere mand, der til gengæld måtte love aldrig at udgive videoerne.

Annonce:

- Stephen var desperat i jagten på at få mig til at indgå med andre kendte kvinder i vores små sexlege. Nogle piger sagde ja, andre sagde nej, skriver Mel B., der også erkender, at hun forsøgte at begå selvmord i 2014.

- Bag glitteret fra kendislivet følte jeg mig følelsesmæssigt smadret og fremmedgjort fra min familie. Jeg følte mig grim, og jeg afskyede den mand, der engang lovede at elske og beskytte mig, forklarer hun.

'Brutally Honest' udkommer 27. november.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: