Splitternøgne modeller til Kanye-fest

Kim Kardashians rapper-mand lancerede sin nyeste kollektion af sport/fritidstøj- og sko

Splitternøgen og klar til fest.
Splitternøgen og klar til fest.

Kim Kardashians rapper-mand - pkus så meget andet, Kanye West har lanceret sin nye kollektion af sport/fritidstøj- og sko i samarbejde med Adidas - det såkaldte yeezy-mærke.

Men hvor mange med hans status, økonomi og adresse måske havde valgt et virkeligt prestigefyldt sted at lancere sin kollektion, så foretrak kendis-rapperen en mere ydmyg McDonalds i Los Angeles-området.

Kourtney Kardashian viser numsen frem på ferien med sin unge kæreste. Foto: All Over Press Ferie Hold på hat og briller: Kardashian-babe deler frækt numsebillede

Til gengæld var der en del kendte ansigter med til begivenheden - udelukkende kvinder, og de var alle forsynet med lange, grå parykker, der skulle få dem til at minde om... ja, hvem? Kim Kardashian, naturligvis.

Kim Kardashian er blandt verdens mest berømte realitystjerner. Foto: All Over Press Intl. kendte Opkaldt efter storby: Kim Kardashian afslører barnets navn

Blandt dem var Paris Hilton, modellen Jordan Woods, og modeller fra den mere jordnære del af branchen som Justin Biebers eks-kæreste, Sahara Ray, og Playboy-og Instagram-modellerne Lindsay Pelas og Abighail Ratchford.

Damer, der til daglig med deres ofte meget afklædte billeder, er vant til at tiltrække opmærksomhed.

Kim Kardashian må se med fra sidelinjen. Foto: All Over Press Intl. kendte Brystbombe erkender: Det er frustrerende

Men til festen blev de aldeles overstrålet. En række porno-modeller var hyret af Kanye West til at deltage i lanceringen - uden en trevl på kroppen.

Splitternøgne ankom de - og skitternøgne forsvandt de igen, da det hele var overstået.

Jo, ham der Hr.Kardashian ved, hvad der skal til for at få sit budskab ud.

79 kommentarer
Vis kommentarer