Sporløst forsvundet: Britisk musiker meldt savnet

Ingen har hørt fra den 22-årige musiker i en uge

Foto: Caters
Foto: Caters

Den britiske rapper Kenny Mukendi er forsvundet i Brasilien. Det skriver flere engelske medier.

Den 22-årige musiker, der også er kendt under navnet Kenny Vulcan, har været væk siden fredag i sidste uge, skriver BBC.

Rapperen, der har optrådt i musikvideoer med artister som Nikki Minaj, Sam Smith og James Blunt, har boet hos sin kæreste og hendes familie i Rio de Janeiro siden december. Her har han blandt andet taget i kurser i musik og teater.

Den sidste, der har været i kontakt med rapperen, er hans kæreste. Ifølge BBC fortalte han hende, at han var på vej hjemad efter en dag i musikstudiet.

Profiler væk
Men han kom ikke hjem, og Mukendis kæreste blev for alvor bekymret, da hun opsagde, at hans profiler på både Snapchat, Instagram og Facebook var blevet slettet.

Kenny Mukendis venner har sat en efterlysning af ham i gang på de sociale medier, mens de brasilianske myndigheder har sat gang i en officiel efterforskning af, hvad der er sket med rapperen. Blandt andet er politiet i gang med at afhøre vidner og gennemgå billeder fra overvågningskameraer for at finde spor af musikeren.

Over for BBC bekræfter det engelske udenrigsministerium, at de yder hjælp i en sag om en britisk statsborger i Brasilien.