Star Wars-stjerne trak ikke vejret

Carrie Fisher har både datteren og hunden ved sin side på hospitalet

Prinsesse Leia aka Carrie Fisher mellem Luke Skywalker og Han Solo. Foto: PR
Prinsesse Leia aka Carrie Fisher mellem Luke Skywalker og Han Solo. Foto: PR

I Den nye Star Wars-film 'Rouge One' slutter en ung prinsesse Leia i Carrie Fishers skikkelse eventyrshistorien af med ordene 'det er et håb', og det samme siger stjernens datter, Billie Lourd, med garanti, hver gang lægerne kan fortælle om en mikro-bedring oven på det massive hjertetilfælde, Carrie Fisher fik i går i et fly.


Carrie Fisher ig Gary havde været i London for at promovere hendes nye bog. Foto: AP

Ifølge The Sun trak stjernen ikke vejret i flere minutter som følge af sit hjertestop, og situationen var uhyre kritisk, da hun blev hasteindlagt på UCLA Medica Center.

Star Wars-stjernen er fortsat indlagt på intensiv. Lillebroren opfordrer alle til at bede en ekstra gang for den 60-årige skuespillerinde. Foto: AP Intl. kendte Star Wars-stjerne fortsat i kritisk tilstand: Indlagt på intensivafdeling

Den 60-årige Star Wars-skuespiller var om bord på et fly fra London til Los Angeles, da hun blev dårlig og faldt om.

Øjeblikkelig satte datteren Billie Lourd kursen mod morens sygeseng, hvor hun våger sammen med Carrie Fishers elskede franske bulldog, Gary.

Carrie Fisher ses her sammen med Mark Hamill (t.v.) og Harrison Ford, da trioen spillede hovedrollen i den originale Star Wars-film fra 1977. Foto: Twentieth Century Fox Home Entertainment via AP Intl. kendte Blev syg i luften: Star Wars-stjerne ramt af massivt hjerteanfald

Ifølge stjernens bror, Todd Fischer, er den 60-åriges tilstand nu stabil i en sådan grad, at hun er flyttet ud af den akutte del af intensivafdelingen.

Carrie Fisher blev dårlig ca. 15 minutter, før flyet skulle lande. Og alarm-opkaldet mellem flykaptajnen og flytårnet i lufthavnen viser, at hun hurtigt blev svær kontaktbar og pludseligt holdt op med at trække vejret.

Alt tænkelig hjælp blev tilkaldt og ventede, da flyet landede, så paramedicinerne kunne springe om bord og indlede den livreddende indsats, fortæller en talsmand for flyselskabet til The Sun.

 

15 kommentarer
Vis kommentarer