Stjerne har sikret millionerne i skilsmisse

Hollywoods bedst betalte tv-skuespillerinde skal skilles, men hun har sikret sin formue med en ægtepagt

Kaley Cuoco har sikret sine mange millioner. (Foto: All Over Press)
Kaley Cuoco har sikret sine mange millioner. (Foto: All Over Press)

Ifølge Forbes' liste over de bedst betalte tv-skuespillerinder, topper 'Big Bang Theory'-stjernen Kaley Cuoco listen med en årsløn på 190 millioner kroner.

De penge kunne nemt komme i fare, da skuespillerinden i sidste uge annoncerede, at hun skal skilles, men retsdokumenterne afslører nu, at hun sikret sine mange millioner med en ægtepagt. Det skriver netmediet E!.

Her er de bedst betalte tv-skuespillere

Den populære skuespillerinde, som vandt prisen som bedste komedie-skuespillerinde ved People's Choice Awards i januar, har netop afsluttet forholdet med tennisspilleren Ryan Sweeting. Det har været et noget hektisk kærlighedsforløb for stjerneparret. Den nu 29-årige skuespillerinde begyndte officielt at date den 28-årige tennisstjerne i begyndelsen af 2013, de to blev forlovet bare tre måneder senere og blev gift i december 2013.

Retsdokumenterne afslører ikke detaljerne omkring ægtepagten, men det fremgår, at den blev indgået i november 2013, altså en måned før parret sagde officielt ja til hinanden.

Kaley Cuoco og Ryan Sweeting skal skilles. (Foto: AP)
Kaley Cuoco og Ryan Sweeting skal skilles. (Foto: AP)
 

21 måneder senere går de to nu hvert til sit på grund af 'uløselige forskelligheder', lyder det i retspapirerne.

- Kaley Cuoco og Ryan Sweeting har i fællesskab besluttet at afslutte deres ægteskab, udtalte Kaley Cuocos repræsentant til E!.

Skuespillerinde indrømmer: Ja, jeg har falske bryster

Måske var der allerede problemer i forholdet, da Kaley Cuoco vandt den prestigefyldte pris i januar i år. I hvert fald glemte skuespillerinden at takke sin mand, da hun modtag statuetten på scenen. I stedet gjorde kollegaen Johnny Galecki det for hende, da han på scenen modtog endnu en pris på hele tv-showets vegne.

Kaley Cuoco er lige nu aktuel i den 9. sæson af hitkomedien 'Big Bang Theory' hvor seriens fans, en smule paradoksalt, omsider kan juble over, at hun er blevet gift med tv-kæresten gennem flere år.